Din 2004 motorul pietei imobiliare oltene

Toate
Apartamente
Garsoniere
Case-Vile
Terenuri
Cazare in regim hotelier
Ansambluri rezidentiale
Birouri-Spatii comerciale
Spatii industriale
Spatii depozitare
Ultimele anunturi din Dolj depuse de agentii si dezvoltatori imobiliari
<<<1234567>>>7 pagini | 125 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament mobilat modern si utilat situat intr-un bloc nou construit - cu lift. Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si este dotat cu centrala termica, aer conditionat. Imobilul este utilat cu plita, cuptor, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cafetiera, toaster, tv cu ecran plat in ambele incaperi (wi-fi, netflix). Apartamentul se poate inchiria pe perioada lunga la pretul de 1000 eu/luna (cu utilitati - gaz, curent, cablu + internet, apa, curatenie - incluse) sau in regim hotelier. Intrarea in imobil se face self chek in! Viitorul locatar se poate bucura de tot comfortul oferit de noua casa fara sa isi faca griji pentru plata utilitatilor, parcare, curatenie. Accesul in imobil este facil si pentru persoanele cu mobilitate redusa, atat din parcarea subterana cat si dinspre parcarea exterioara se poate ajunge usor cu liftul pana in apartament. Pe langa spatiul larg, luminos, aerul primitor, gradina ingrijita catre care aveti acces din fiecare dintre incaperi si mobilierul "cosy" ales cu gust totul este gandit practic si la indemana (corpuri de iluminat cu senzori, aerisirea bailor temporizata, prize incorporate) pentru ca totul sa fie placut iar dumneavoastra sa va puteti relaxa si simti ca intr-o vacanta pe toata perioada sederii. De asemenea in cazul in care doriti sa calatoriti cu animalutul de companie, acesta va fi primit cu drag. In apropiere (1.3 - 2.5 km) puteti gasi parcuri, terase-restaurante-cafenele, magazine-supermarket, scoli, facultati (Facultatea de Medicina), va puteti bucura de timpul petrecut in aer liber in cel mai romantic parc din sud-estul Europei (va puteti bucura de ciclism, yoga, plimbari cu barca, puteti servi o cina romantica pe marginea lacului). In perioada urmatoare va puteti bucura de deschiderea Targului de Craciun - luminite, povesti, muzica buna si o mancare pe masura in Centrul Vechi. Aeroportul din Craiova se afla la o distanta de 8 km - transportul de la/catre acesta poate fi asigurat. De asemenea se poate facilita serviciul de inchirieri auto! Pentru mai multe detalii, vizionari nu ezitati sa apelati numarul de tel & whatsapp: 0787588880. In vederea inchirierii pe termen lung se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie. Plata se poate face cash / card sau prin transfer bancar - se emite factura! Va multumim!
1.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat trilateral, 2 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament modern mobilat si utilat situat intr-un bloc de 4 etaje nou construit - cu lift. Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si este dotat cu centrala termica, aer conditionat. Imobilul este utilat cu plita, cuptor, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cafetiera, tv cu ecran plat in ambele incaperi (wi-fi, netflix). Apartamentul se poate inchiria pe perioada lunga la pretul de 1000 eu/luna (cu utilitati - gaz, curent, cablu + internet, apa, curatenie - incluse) sau in regim hotelier. Intrarea in imobil se face self chek in! Viitorul locatar se poate bucura de tot comfortul oferit de noua casa fara sa isi faca griji pentru plata utilitatilor, parcare, curatenie. In apropiere (1.3 - 2.5 km) puteti gasi parcuri, terase-restaurante-cafenele, magazine-supermarket, scoli, facultati (Facultatea de Medicina), va puteti bucura de timpul petrecut in aer liber in cel mai romantic parc din sud-estul Europei (va puteti bucura de ciclism, yoga, plimbari cu barca, puteti servi o cina romantica pe marginea lacului). De asemenea in perioada urmatoare va puteti bucura de deschiderea targului de Craciun - luminite, povesti, muzica buna si o mancare pe masura in Centrul Vechi. Aeroportul din Craiova se afla la o distanta de 8 km - transportul de la/catre acesta poate fi asigurat. De asemenea se poate facilita serviciul de inchirieri auto! Pentru mai multe detalii, vizionari nu ezitati sa apelati numarul de tel & whatsapp: 0787588880. In vederea inchirierii pe termen lung se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie. Plata se poate face cash / card sau prin transfer bancar - se emite factura! Va multumim!
1.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<1234567>>>7 pagini | 125 anunturi
Ultimele anunturi din Dolj depuse de particulari
<<<12345678910>>>11 pagini | 107 anunturi
inchiriat
Spatiu industrial
Hală industrială de 2300 m² în Electrica Industrial Park, Craiova disponibila spre inchiriere 0755220022 Bună ziua și bun venit la prezentarea halei industriale disponibile pentru închiriere în Electrica Industrial Park, situată pe Calea Severinului nr. 105, în zona industrială a Craiovei. Această hală impresionantă de 2300 m² este amplasată într-un imobil industrial de 30 000 m², oferind o gamă largă de facilități și avantaje pentru afacerea dumneavoastră. Electric Industrial Park este înconjurat de diverse puncte de reper și vecini importanți, care includ RAT Craiova, Leroy Merlin Severinului, Fabrica ElPreco, Sediul CEZ, Mobil Diesel, Fabrica de Bere și Restaurant Craiovita. De asemenea, ca viitori vecini importanți, menționăm Promenada Mall Craiova al celor de la NEPI Rockcastle , cel mai nou mall din oraș de 78.500 mp, care va fi inaugurat în 2023 și va găzdui branduri internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și multe altele. De asemenea, noul magazin Dedeman, cu o suprafață de peste 16.000 mp, va fi în apropiere. Această locație privilegiată vă oferă o conexiune excelentă la infrastructura locală și la rețeaua de afaceri din zonă. În apropiere există o stație de autobuz și vis-a-vis de Electrica Industrial Park se află o stație de tramvai, care face parte din rețeaua modernizată complet în 2023, cu tramvaie noi. Caracteristicile cheie ale acestei hale industriale includ: Poziționare strategică în oraș: Electrica Industrial Park beneficiază de o poziție excelentă în Craiova, facilitând accesul la rețelele de transport și facilitățile urbane importante. Acces și parcare pentru camioane (TIR): Halea dispune de acces facil pentru camioane de mari dimensiuni și oferă o parcare generoasă pentru vehicule comerciale. Contorizare separată pentru curent, gaze și apă: Proprietatea oferă o contorizare separată pentru utilități, asigurând o transparență totală în ceea ce privește consumul și costurile. Curent trifazic: Halea este conectată la curent trifazic, oferind energia electrică necesară pentru activitățile industriale. Uși rulante cu deschidere electrică: Accesul în hală este facil și comod datorită ușilor rulante cu deschidere electrică. Putere energetică electrică industrială: Proprietatea dispune de o capacitate de putere electrică industrială adecvată pentru nevoile dumneavoastră. Spații de birouri personalizate: În interiorul halei, există posibilitatea amenajării spațiilor de birouri 0755220022
1 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>11 pagini | 107 anunturi