Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro
1. Prezentarea si acceptarea conditiilor

Serviciile oferite de site-ul Craiovaimobiliare.ro se adreseaza numai persoanelor fizice si juridice care sunt de acord cu termenii legali si conditiile din cadrul acestui document.

In cazul in care vizitatorul (inregistrat sau nu) nu este de acord cu termenii legali si conditiile de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro trebuie sa inceteze imediat utilizarea serviciilor oferite de catre Craiovaimobiliare.ro.

"Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro" reprezinta un acord intre Craiovaimobiliare, proprietarul site-ului Craiovaimobiliare.ro, si vizitatorul site-ului (inregistrat sau nu) cu privire la furnizarea si utilizarea serviciilor Craiovaimobiliare.ro.

Toate serviciile Craiovaimobiliare.ro sunt oferite in conditiile respectarii "Termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro".

Prin utilizarea serviciilor oferite de Craiovaimobiliare.ro va declarati acordul dumneavoastra pentru "Termenii legali si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Craiovaimobiliare.ro".

Fiecare vizitator (inregistrat sau nu) trebuie sa citeasca cu mare atentie continutul prezentului document.

Craiovaimobiliare poate decide sa isi schimbe propria politica de confidentialitate la anumite intervale de timp, fara notificarea sau acceptarea prealabila a utilizatorilor/membrilor iar dvs. sunteti responsabil direct pentru aceste revizuiri. Folosirea in continuare a site-ului nostru dupa eventualele modificari, sugereaza o acceptare a acestora.

Informatii colectate de site-ul Craiovaimobiliare.ro

La depunerea de informatii (de exemplu a unui anunt) in cadrul site-ului nostru, utilizatorul neinregistrat (care nu este logat pe site cu nume de utilizator si parola) trebuie sa completeze numele, prenumele, un numar de telefon si o adresa de e-mail personala si valida. Toate aceste date vor aparea public in cadrul retelei noastre de site-uri (domenii si subdomenii): MuseImobiliare.ro, Craiovaimobiliare.ro alaturi de informatiile oferite spre publicizare.
Daca un utilizator neinregistrat (care nu este logat pe site cu nume de utilizator si parola) nu este de acord cu acest lucru, trebuie sa renunte imediat la utilizarea serviciilor noastre de publicizare a informatiei si sa nu publice niciun fel de informatie in cadrul retelei de site-uri.
Craiovaimobiliare va colecta deasemenea date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul / preferintele / obisnuintele dumneavoastra in cadrul site-ului, precum si, in general in orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, oricarui mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

Daca sunteti vizitator al Site-ului, Craiovaimobiliare va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

La inregistrarea pe site a unei persoane fizice sau juridice cu un cont de utilizator privat (particular) se cer mai multe informatii de identificare personala: nume, prenume, data nasterii, sexul, adresa, localitate, judet, numar de telefon fix, numar de telefon mobil, adresa de e-mail.
Aceste date (cu exceptia numelui, a numarului de telefon si a adresei e-mail) nu vor aparea public in cadrul retelei noastre de site-uri (domenii si subdomenii): MuseImobiliare.ro, Craiovaimobiliare.ro La crearea contului de utilizator privat pe site-ul nostru, dar si ulterior prin intermediul unei setari exprese (optiuni), utilizatorul are posibilitatea de a nu face publice niciun fel de date cu caracter personal (nume, prenume, telefon, e-mail) pe site-ul nostru la publicarea de anunturi.

La inregistrarea pe site a persoanelor juridice cu cont de agentie imobiliara se solicita urmatoarele date: nume companie, cod fiscal, cod Registrul comertului, adresa, telefoane fixe, telefoane mobile, fax, adresa site companie, e-mail valid, dar si numele, prenumele, telefonul fix, telefonul mobil si e-mail-ul reprezentantului firmei. Toate aceste date sunt publice pe site si fac obiectul publicitatii firmei respective in cadrul retelei noastre de site-uri (domenii si subdomenii): MuseImobiliare.ro, Craiovaimobiliare.ro Utilizatorii inregistrati vor avea acces la toate datele introduse in cadrul contului de utilizator.
Toti utilizatorii (persoane fizice sau juridice) inregistrati au posibilitatea sa stearga propriul cont impreuna cu toate datele furnizate la inregistrare.
Utilizatorii care aleg ca in cadrul site-ului sa comenteze orice informatie prezenta pe site, sau care isi publicizeaza activitatea in cadrul sectiunii Domenii Conexe a site-ului, sunt de acord ca toate aceste informatii sa fie publice in cadrul retelei noastre de site-uri (domenii si subdomenii): MuseImobiliare.ro, Craiovaimobiliare.ro. Continutul informatiilor postate de catre utilizatori in reteaua noastra de site-uri poate fi publicizat automat in retelele de socializare Facebook, Twitter, Google+ sau Pinterest, fara a face publicare date personale, exceptand numele agentiilor imobiliare.

Accesul utilizatorilor inregistrati la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de un nume de utilizator si de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti datele dumneavoastra de acces niciunei alte persoane.

Reprezentantii Craiovaimobiliare au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului.
Inregistrarea si utilizarea serviciilor site-ului presupune luarea la cunostinta a drepturilor mentionate in cadrul acestui document si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Craiovaimobiliare
Craiovaimobiliare considera toate informatiile primite de la utilizatori la inregistrare ca fiind strict confidentiale si le va utiliza exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor contractuale.
Informatiile privilegiate fac obiectul prevederilor aplicabile ale legii romane, inclusiv ale articolului 244 si urmatoarele din legea nr. 297/2004 privind piata de capital, potrivit carora utilizarea si in alte scopuri a informatiilor (prin obtinerea de profituri pentru sine sau pentru terti) constituie infractiune pedepsita de lege.

2. Prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate de catre Craiovaimobiliare Scopul colectarii datelor este: oferirea unor date de contact la publicizarea unor informatii (de exemplu a anunturilor imobiliare), crearea unui cont de utilizator pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.
Orice vizitator al retelei noastre de site-uri (domenii si subdomenii) - MuseImobiliare.ro, Craiovaimobiliare.ro intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; transferul datelor catre partenerii contractuali ai Craiovaimobiliare, furnizori de servicii si de bunuri sau catre organizatii de cercetarea a pietiei.

3. Descrierea serviciilor oferite de Craiovaimobiliare.ro pentru utilizatorii inregistrati

Craiovaimobiliare.ro ofera utilizatorilor inregistrati urmatoarele servicii:

A) Administrarea ofertelor proprii conform tipului de utilizator ales la inscriere (utilizatori privati sau agentiile imobiliare abonate), gestionarea "Ofertelor favorite", prezenta in Catalogul de agentii imobiliare Craiovaimobiliare (valabil numai pentru agentiile imobiliare), posibilitatea de a participa activ la alte servicii viitoare ale site-ului Craiovaimobiliare.ro.

B) Posibilitatea ca vizitatorii site-ului Craiovaimobiliare.ro sa consulte baza de date cu ofertele proprii ale utilizatorilor inregistrati. Vizualizarea unei oferte se poate face prin intermediul motorului de cautare, prin selectarea uneia dintre categoriile de imobile (grupate in sectiunile Oferte vanzare, Oferte inchiriere, pe prima pagina a site-ului), direct prin intermediul ID-ului anuntului, folosind serviciul Vezi oferta cu ID, prin Topul Ofertelor Craiovaimobiliare, folosind serviciul Oferte speciale prezent pe prima pagina a site-ului sau prin intermediul serviciului Oferte favorite.

C) Posibilitatea de a fi contactati de catre alti utilizatori Craiovaimobiliare.ro direct printr-un formular de contact prezent in pagina unei oferte proprii, cu posibilitatea de oferire a detaliilor de contact. Pentru utilizatorii persoane private prezentarea informatiilor de contact se face numai daca acestea au optat pentru acest lucru in formularul de inregistrare.

D) Serviciile Craiovaimobiliare.ro ofera agentiilor imobiliare posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de oferte de vanzare si de inchiriere cu o valabilitate de 60 de zile, de administrare a ofertelor, de gestionare a "Ofertelor favorite", de a fi contactat de catre utilizatorii Craiovaimobiliare, posibilitatea de a introduce la fiecare oferta un numar de 5 imagini, un cont de e-mail de forma numeAgentie@craiovaimobiliare.ro, aparitia in "Catalogul agentiilor imobiliare" cu logo, site standard care contine datele de contact ale agentiei, logo - maximum doua imagini, ofertele agentiei impartite pe categorii, formular de contact al agentiei si formular de contact pentru fiecare oferta.

E) Agentiile imobiliare abonate pe www.Craiovaimobiliare.ro pot opta si pentru optiuni suplimentare.


4. Furnizarea serviciilor Craiovaimobiliare.ro

Utilizatorii trebuie sa completeze formularul de inregistrare pentru serviciile Craiovaimobiliare.ro cu informatii complete, actuale si reale si sa confirme citirea termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro.

4.1. Utilizatorii persoane private

Utilizatorii persoane private sunt persoanele fizice sau juridice fara activitate imobiliara.
Utilizatorii inregistrati ca persoane private beneficiaza de serviciile site-ului Craiovaimobiliare.ro din momentul inregistrarii, sub incidenta "Termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro" din prezentul document.
Validitatea contului de utilizator inregistrat ca persoana privata este nelimitata.

4.2. Agentii imobiliare

Utilizatorii - agentii imobiliare inregistrati pe www.Craiovaimobiliare.ro vor putea beneficia de serviciile Craiovaimobiliare.ro in termen de maximum 72 de ore de la data la care s-au inregistrat pe site-ul Craiovaimobiliare.ro, dupa aprobarea administratorului site-ului. Utilizatorii vor fi notificati printr-un e-mail despre aprobarea inregistrarii si activarea contului de catre administratorul Craiovaimobiliare.ro, moment din care vor putea sa utilizeze serviciile pentru care au optat la inregistrare.

In cazul agentiilor imobiliare care au optat pentru pachetul de servicii STANDARD, prezentul document reprezinta un acord contractual de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro, intre agentia imobiliara si proprietarul site-ului Craiovaimobiliare.ro, firma Craiovaimobiliare

In cazul agentiilor imobiliare care opteaza pentru serviciile suplimentare oferite de Craiovaimobiliare, acestea vor primi un contract prin e-mail, Posta Romana (la alegere) ori, in cazul in care este o agentie imobiliara din Craiova, la sediul acesteia, prin intermediul unui angajat al Craiovaimobiliare

Contractul trebuie semnat si returnat catre Craiovaimobiliare in termen de 7 zile de la data aprobarii inregistrarii utilizatorului. Din momentul in care Craiovaimobiliare a receptionat contractul semnat, furnizarea serviciului Craiovaimobiliare.ro se va desfasura sub incidenta clauzelor contractuale. In cazul in care utilizatorul inregistrat nu respecta termenul de 7 zile in care trebuie sa returneze contractul semnat catre Craiovaimobiliare, contul sau de pe site-ul Craiovaimobiliare.ro va fi suspendat.

5. Confidentialitate

Craiovaimobiliare, proprietarul site-lui Craiovaimobiliare.ro poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit in mod voluntar la inscrierea pe site si fiind de acord cu conditiile presentului document.
Informatiile individuale identificabile despre vizitatorii site-ului nu sunt facute publice catre alte parti fara a primi in prealabil consimtamantul dvs., asa cum este explicat in aceasta sectiune. Craiovaimobiliare, proprietarul site-lui Craiovaimobiliare.ro, se obliga sa asigure securitatea, protectia datelor utilizatorilor serviciilor, sa protejeaze intimitatea utilizatorilor, sa nu modifice, sa nu monitorizeze si sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorilor inregistrati decat intr-una dintre situatiile urmatoare:

A) Pentru a fi in conformitate cu cerintele legilor statului roman

B) Pentru protejarea si apararea drepturilor Craiovaimobiliare sau ale altor terti

C) Pentru a indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei Craiovaimobiliare

D) Pentru a dovedi incalcarea "Termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro".

Utilizatorul inregistrat se declara de acord ca firma Craiovaimobiliare nu isi asuma nici o raspundere asupra continutului datelor fiecarui utilizator si a ofertelor depuse pe site-ul Craiovaimobiliare.ro si ca nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale cu caracter ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, rezultand din sau facilitata de continutul acestora.


6. Raspunderea utilizatorilor

Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul site-ului Craiovaimobiliare.ro, informatiile trebuind sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, rezultand din sau facilitata de continutul acestora.

Utilizatorii inregistrati sunt pe deplin raspunzatori de pastrarea confidentialitatii parolei si contului de utilizator inregistrat Craiovaimobiliare.ro si pentru orice activitate desfasurata sub contul de utilizator inregistrat.

Utilizatorii inregistrati se obliga sa contacteze administratorul Craiovaimobiliare.ro pentru a informa asupra oricarei folosiri neautorizate a propriului cont de utilizator sau orice alta violare a securitatii cunoscuta de utilizator.

Utilizatorii inregistrati se obliga sa nu revanda serviciile Craiovaimobiliare.ro si sa nu permita utilizarea sau accesarea acestuia de catre alte persoane fizice sau juridice.

Utilizatorii inregistrati se obliga sa nu publice oferte pe Craiovaimobiliare.ro utilizand programe sau site-uri diferite de cele produse de firma Craiovaimobiliare fara ca programele si site-urile respective sa nu detina in prealabil un acord cu Craiovaimobiliare.

Este interzis furnizorilor de programe si site-uri a realiza module de publicare si gestiune a ofertelor pe site-urile noastre fara acordul scris, prealabil, al firmei Craiovaimobiliare.

Utilizatorii inregistrati se obliga sa nu foloseasca site-ul Craiovaimobiliare.ro in scopul alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia, sau pentru a discredita firma Craiovaimobiliare, clientii, produsele, serviciile si angajatii acesteia.


7. Dispozitii finale

Craiovaimobiliare nu garanteaza in nici un fel veridicitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul Craiovaimobiliare.ro. Craiovaimobiliare nu va putea fi facuta raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea site-ului Craiovaimobiliare.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Craiovaimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a suspenda in orice moment drepturile de utilizare ale serviciilor oferite, cu instiintarea prealabila a utilizatorilor inregistrati, in cazul in care acestia incalca clauzele prezentului document.

Craiovaimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a utiliza continutul anunturilor introduse de particulari sau agentii imobiliare pe alte site-uri sau in orice alt mijloc de informare in scop publicitar.

Prevederile prezentului document, "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro", sunt guvernate de legea romana, iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia in caz de litigiu.
Tipareste Termenii legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro Tipareste documentul
Inchide fereastra cu Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro inchide fereastra