tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>11 pagini | 210 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 3, 55 mp
Amocasa imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament decomandat format din 2 camere cu o suprafata de 55mp. Apartamentul este mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 10, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, renovat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 4, 44 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat, utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, apometre si aparat de aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
230 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj demisol, 54 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, toaster, frigider, vesela (tacamuri, vase), masina de spalat, fier de calcat, masa de calcat, aspirator si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, cablu tv, internet wireless si centrala termica. Cladirea dispune si de parcare! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj parter, 44 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, hota, frigider, masina de spalat , cuptor cu microunde. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 7, 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 65 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, nemobilat si neutilatdotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
300 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>11 pagini | 210 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.