tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>13 pagini | 248 anunturi
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 3 camere, 65 mp
Apartament 3 camere semidecomandate situat in zona Piata Centrala, zona verde, linistita, trafic redus.Imobilul este renovat recent, parchet laminat, usi interioare schimbate, usa metalica,tamplarie PVC cu jaluzele exterioare, CT, vedere bilaterala, balcon tip logie. Apartamentul se vinde semimobilat.Pentru informatii sunati la 0787.366.611
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 3, 70 mp
Decomandat, centrala termica, mobilat si utilat. Vorbim de un apartament compus din trei camere decomandate, spatios, cu doua bai (una cu cada, una cu dus), ce are toate imbunatatirile: centrala termica, separatie apa, AC, gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, izolatie interioara-exterioara, mobilat si utilat modern. Este situat la etajul 3 /4, intr-un bloc construit din 1986, in George Enescu, aproape de Lidl, Supeco . Accesul este facil catre centrul orasului, dar si catre mai toate arterele principale.
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 80 mp
Ultracentral, Mercur, centrala termica. Pentru cei ce doresc sa inchirieze un apartament in zona ultracentrala, recomandam aceasta locuinta compusa din 3 camere decomandate, cu toate dotarile necesare, mobilat si utilat complet. Situat la etajul superior, este singurul apartament pe nivel ce are o priveliste frumoasa, dar si boxa pentu depozitare. Are un living foarte spatios , doua dormitoare, doua bai (una cu cada, respectiv cu cabina dus), doua balcoane inchise cu tampalrie PVC si geam termopan. Incalzirea este asiguarata de centrala termica .
500 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 75 mp
Decomandat, 2 balcoane, aproape de Gradina Botanica. Intr-o zona usor accesibila, ce este aproape de centrul orasului, langa Supeco (fostul Billa), aceasta locuinta este foarte ingrijita si primitoare, incat va ofera, la un pret bun, confortul optim. Incep prin a va spune ca blocul este construit in 1986, este izolat termic, prevazut cu acoperis cu pod (cu autorizatie de constructie), o scara curata, cu vecini buni. Incalzirea si apa calda este pe reteaua de termoficare, dar exista tevi de gaz, la care va puteti racorda in cazul ca doriti sa optati pentru montarea unei centrale termice. Apartamentul, compus din trei camere decomandate, pe model liniar, cu suprafata totala de 75mp, dispune de doua balcoane (unul pe bucatarie, respectiv pe dormitorul cel mare), ambele inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan, de o baie cu aerisire directa afara si de un wc de serviciu. Dotat cu gresie,faianta, parchet, tocarie interioara schimbata, tocarie exterioara din PVC cu geam termopan (Casa Noastra) si rulouri exterioare, cu AC, cu acoperis, este o locuinta care nu necesita investitie mare .
66.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 6, 57 mp
Lux, mobilat si utilat, bloc nou Pentru cei ce doresc sa achizitioneze un apartament modern, la etajul 6 /8, in bloc nou construit, fara stres, sau poate pentru clientii care nu au timp de alte amenajari, va recomandam acest imobil, ce face parte din gama de lux. Ne dam seama ca vorbim despre "prestanta" si un "alt fel" de locuinta, de cum pasim in casa scarii placata cu travertin si lift de ultima generatie . Locuinta cu suprafata utila de 54mp si totala de 57mp, este conceputa cu living open space cu bucataria, are toate utilitati individuale pentru a asigura un confort optim si elegant. Atat mobilierul , cat si electrocasnicele sunt noi, absolut tot ce s-a investit (centrala termica, piatra naturala, obiecte sanitare, mocheta,etc.) sunt de calitate superioara. Cat priveste zona, este usor accesibila, adica pe strada Severinului, in apropriere de Auchan. Avand in vedere toate dotarile si mobilierul, pretul este indiscutabil.
70.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 11, 70 mp
Decomandat, Calea Bucuresti, Carrefour Pe Calea Bucuresti, stradal, cu o priveliste frumoasa asupra orasului, va recomanadam un apartament spatios, luminos, compus din trei camere decomandate, mobilat si utilat complet, la etajul 11, lift nou. Zona este centrala, in aproprierea Parcului Puskin, in aproprierea institutiilor bancare, a supermarketurilor, a celor mai bune scoli (Mircea Eliade si Gheorghe Titeica), gradinite si spitale.
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 65 mp
Agentia imobiliara - Am o casa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
500 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>13 pagini | 248 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.