tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 22 anunturi
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1970, 75 mp
Spatiu birouri cu suprafata de 78 mp situat in zona centrala a orasului. Spatiu este compartimentat in 2 camere si baie si hol.
390 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1970, 500 mp
Spatii de birouri cu suprafate intre 20 mp-500 mp situate in cladire de birouri P+3 E. Cladire este dotata cu lift, CT, internet,toalete, acces supravegheat video, parcare amenajata .
250 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2016, 290 mp, suprafata teren 924 mp
Proprietatea este situata in cartier Casa Noastra pe str Ulmului la aprox.250 mp de strada principala, si poate avea multiple destinatii:centru spa, afterschool, loc de joaca, clinica medicala etc. Teren in suprafata de 924 mp cu deschidere de 20,44 ml si constructia P+E compartimentata astfel: -parter hol, sala multifunctionala de 80,63 mp,4 dusuri, 2 vestiare si 2 grupuri sanitare,camera centralei suprafata totala de 141, 85 mp - etaj sala multifunctioala de 80,51 mp, zona biliard de 42,31 mp si 2 grupuri sanitare, suprafata toatala de 147,83 mp. Finisaje moderne:parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie PVC, scari interioare placata cu lemn. Terenul este amenajat cu pavele in partea din fata iar in spate, este amenajat partial cu pavele , spatiu verde cu nocturna si piscina placata cu mozaic cu suprafata de 32 mp si adancime de 1,2m. Utilitatile:apa-put forat, fosa septica, incalzire-centrala termica pe lemne si panouri solare. Spatiile pot fii recompartimentate in functie de nevoi.
1.200 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 2000, 132 mp, suprafata teren 167 mp
spatiu comercial.spatiu se afla pe str. vasile alecsandri,P+E+POD,la parter este o camera mare+bar,2 bai,suprafata parter 100 mp+beci.la et sunt 2 intrari,una din spatiu de la parter,iar cea de a doua intrare la etaj,este prin exteriorul cladiri.suprafata etaj este de 70 mp.in total P+ET are 170 mp+pod.are toate utilitatile,apa canalizare curent,gaze,totul este functional.pentru mai multe detali puteti suna.COMISION,0%
155.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1930, 170 mp, suprafata teren 100 mp
Spatiu comercial demisol+parter situat in zona pietonala, centrul vechi al orasului, vizibilitate foarte buna. Parterul este format din spatiu expunere, birou, hol si baie cu suprafata totala de 100 mp, avand 2 cai de acces, vitrina stradala este de 5 ml.Demisolul are suprafata de 70 mp, format din birou , 2 bai si 2 cai de acces catre etaj. Spatiu detine curent trifazat si centrala termica.
275.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 96 mp
Inchiriez spatiu comercial zona English Park in suprafata de 96 mp ce includ grup sanitar, oficiu si birou. Spatiul de expunere este de 67 mp. Intreg spatiul comercial este pretabil oricarui tip de activitate: magazin, birouri, cabinete, mica productie s.a. Finisaje: gresie, faianta, termopan, izolatie interioara. Utilitatile (apa, gaze, energie electrica) sunt contorizate separat.
800 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1987, 110 mp
Spatiu comercial, in suprafata de 110 mp, situat in cartierul Lapus, vis a vis de Electroputere Mall, recent renovat, dotat cu centrala termica proprie(curent trifazic, apa, canal, gaze, termopane), doua intrari, acces la doua strazi. Spatiul este pretabil pentru birouri, cabinete medicale, showroom, etc.
950 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 22 anunturi

2 Investitii In Imobiliare De Urmarit Pe Viitor: Spatiile Comerciale Si Spatii Pentru Birouri De Inchiriat Craiova

3 investitii in imobiliare de urmarit pe viitor

Pentru cineva care nu a avut tangent cu domeniul, in afara de a cauta anunturi imobiliare pe internet, acesta poate parea cumva haotic si legat foarte tare de noroc. In unele cazuri asa si este. Insa orice fin cunoscator al domeniului imobiliar iti va putea spune ca este nevoie de mult mai mult decat de noroc. Spre exemplu, cineva care doreste sa investeasca in spatii comerciale Craiova va consulta mai intai publicatiile de specialitate si va incerca sa isi contureze o strategie in functie de trendurile identificate. Un dezvoltator nu intra pur si simplu pe internet si cauta terenuri de vanzare Craiova. Inainte de a se decide daca sa inceapa un nou santier, acesta va incerca sa inteleaga in care zona ar fi mai bine sa isi plaseze investitia. Ca o regula general valabiila, cu cat un ansamblu residential este mai aproape de centrul unui oras, cu atat mai bine. Insa cand acest lucru nu se poate, se incepe o riguroasa catalogare a optiunilor disponibile in functie de criteria bine stabilite cum ar fi accesul la mijloacele de transport, magazinele existente in zona, spatii de recreere etc. Imobiliarele nu sunt o loterie.

Investitorii Prefera Birouri de Inchiriat Craiova din Zona Centrala... Si Nu Numai!

Desi exista un trend clar de deplasare a proprietarilor de locuinte din aglomeratia oraselor spre zonele limitrofe, cand vine vorba de spatii comerciale situatia sta cam fix pe dos. Exista, desigur, foarte multe anunturi imobilare pentru spatii si in zonele din afara orasului, insa orice investitor isi va dori o locatie cat mai apropiata de centrul urban vibrant. Fie ca este vorba de mall-uri, spatii comerciale mai mici sau birouri de inchiriat Craiova, tendinta este de a fi aproape de locul unde se intampla toata actiunea. Poate parea un mod de gandire invechit, insa centrul unui oras este in continuare locul de unde se da ora exacta in imobiliare in acel oras. Zona zero va fi intotdeauna cautata de catre dezvoltatori si investitori deopotriva.

Odata cu extinderea oraselor dincolo de granitele lor initiale, si incepand sa absoarba comunitatile din zonele adiacente lui, s-au creat mai multi poli de interes pentru investitorii in imobiliare. Noi terenuri de vanzare aflate atat in limitele orasului cat si suficient de departe de cartierele deja aglomerate ale acestuia, au insemnat noi oportunitati de a crea zone de interes si dezvoltare economica. Pe langa ansamblurile rezidentiale care aproape inconjoara orice oras mare din tara, precum un zid de aparare din sticla si beton, au aparut si centrele de afaceri cu spatii de birouri dedicate atat companiilor multinationale, care aveau nevoie de spatiu pentru a-si mari numarul de angajati, cat si pentru firme mai mici, dornice sa isi faca un nume in lumea business-ului.

Dezvoltarea acestor centre a dus la nasterea unei intregi micro-economi centrate pe nevoile celor care isi desfasuara activitatea in aceste centre. Precum un eco-sistem de sinestatator, dezvoltatorii au inceput sa creeze mini-centre urbane in jurul cladirilor de birouri. Initial si-au facut aparitia micile afaceri care veneau sa raspunda unor nevoi de baza a angajatilor. Cafenele, baruri, bistro-uri, toate au fost concepute si concentrate pentru o mai mare accesibilitate si mai mult confort. Dupa acestea au aparut companiile mai mari, specializat pe nevoi secundare precum salile de fitness, librariile etc. Intr-un final, ultimul pas logic de facut a fost aducerea laolalta a spatiului de locuit cu cel de munca. Cladiri de apartamente au inceput sa-si faca loc langa centrele de afaceri, astfel incat cei care lureaza in ele sa nu fie nevoiti sa parcurga distante prea lungi.

Asadar, cei care doresc sa faca o investitie in viitor in sectorul imobiliare ar putea sa se orienteze catre spatii comerciale. Este adevarat ca valorificarea sa depinde mult de pozitionare vis-à-vis de principalele zone de aglomerare a populatiei, insa pe masura ce constructiile se vor extinde radial, distantandu-se tot mai mult de vechile centre urbane, orice spatiu care va putea fi utilizat in viitor va devenii foarte cautat.

Terenuri De Viitor Pentru Birouri de Inchiriat!

Investitorii Prefera Centrul Si Nu Numai

O alta foarte buna investitie in Craiova imobiliare au fost intotdeauna terenurile. Pentru cine poate investii in acest sector cautarea in anunturi imobiliare de terenuri de vanzare ar fi cel mai bun lucru de facut. Terenurile sunt esentiale pentru orice dezvoltator imobiliar. Fara teren nu se poate incepe nici un fel de lucrare. astfel, terenurile devin baza de pornire a oricarui proiect imobiliar, fie ca este vorba de o cladire cu birouri de inchiriat fie de un nou ansamblu rezidential.

Desigur, o investitie in terenuri de vanzare Craiova nu trebuie facuta in graba. In primul rand trebuie analizata piata. Proprietarii de terenuri stiu ca fara ei nu se poate face nimic, asa ca vor incerca sa profite cat mai mult posibil. Preturi mult peste cel al pietei sunt practicate mai peste tot, insa acest lucru nu trebuie sa impiedice pe nimeni din a incerca sa cumpere de la ei. Interesul lor este sa vanda iar cel al investitotrului sa cumpere. De aceea se va gasi intotdeuna o cale de mijloc. Abilitatile de negociere sunt esentiale pentru a obtine un pret cat mai bun pentru un teren. Din momentul in care ambele parti sunt multumite de suma negociata, se pot avansa oricare alte demersuri.

Un al doilea criteriu in alegerea unui teren accesibilitatea la utilitati. Multe terenuri din intravilan au utilitati precum gaze natural, apa, electricitate fie deja trase, fie in apropiere in asteptarea racordarii. In momentul in care se vor cauta terenuri de vanzare in extravilan situatia s-ar putea schimba dramatic. In functie de cat de dezvoltata este zona, terenurile din extravilan ar putea avea utilitatile aproape, la cateva sute de metrii distanta sau ar putea lipsi cu desavarsire. Desigur conteaza si destinatia terenului. Pentru cineva care intentioneaza sa construiasca birouri de inchiriat sau blocuri de locuinte, este imperios necesar ca utilitatile si racordarea la ele, sa nu fie o problema. Daca insa se doreste folosirea terenului in scopuri agricole, atunci faptul ca nu exista o linie de inalta tensiune in proximitatea terenului nu reprezinta o asa de mare problema. Orice destinatie ar avea terenului, utilitatile pot influenta pretul. Conteaza ca cel interest de cumpararea terenului sa se gandeaca foarte bine ce vrea sa obtina de la acel teren.

Pozitionarea fata de principalele centre de interes este iarasi un factor major care va face pretul sa urce sau sa coboare. Daca se doreste un teren pe care urmeaza a se construe o casa de vacanta, care sa aibe o panorama a zonei neobstructionata de nici o altfel de cladire, atunci se va opta pentru un teren aflat la o distanta mai mare de oras, sau orice aglomerare de populatie. Dar acest lucru vine la pachet cu niste costuri. Cu cat un teren este mai departe de o zona urbana, cu atat exista sansa mai mare de a nu avea utilitatile aproape sau de a trebui sa se faca drumuri mai lungi pentru aprovizionare. De aceea, in momentul cumpararii, desi pretul ar putea fi mai mic decat la un teren aflat mai aproape de oras, ar trebui gandite foarte bine plusurile si minusurile unei astfel de investitii. Terenurile intravilane si cele aflate in zonele limitrofe oraselor se imputineaza pe zi ce trece. Tot mai multe ansamburi imobiliare sunt construite in aceste zone, din lipsa de spatii in alta parte, asa ca un teren aflat la 4 kilometrii de centrul orasului astazi ar putea fi cea mai buna investitie pentru ziua de maine.

Ce Trebuie Urmarit Inainte De A Investii In Birouri de inchiriat sau Spatii Comerciale Craiova?

Terenuri De Viitor

Pentru cei care de abia acum vor sa-si inceapa drumul de investitori in imobiliare, dar si pentru cei care vor sa-si imbogateasca portofoliul cu noi spatii comerciale Craiova sau birouri de inchiriat, exista cateva aspecte care ii vor ajuta intotdeauna sa ia decizia potrivita inainte de a cumpara sau investii:

Analizarea trendurilor din piata. In functie de orasul din care este investitorul, primul si cel mai simplu lucru de facut este analizarea dinamicii de dezvoltare a orasului. Daca este un oras concentrat pe dezvoltarea idustriala, atunciinvestitotul ar trebui sa se orienteze spre spatii industrial aflate in zonele limitrofe ale orasului, cu potential de investitie pentru firmele mari. Daca insa orasul se dezvolta pe parte de servicii si turism, investitia in imobile aflate cat mai aproape de centrul sau, sau de zone de interes turistic, este raspunsul. Aceasta analiza nu este greu de facut. Tot ce trebuie este putina atentie la ce se construieste si urmarirea de anunturi.

Orientarea spre noi oportunitati. Desi poate investitorul doreste neaparat un portofoliu axat pe spatii comerciale, nu strica niciodata o diversificare atunci cand aceasta este posibila si rezonabila ca pret si riscuri. Spre exemplu, daca exista posibilitatea cumpararii unei garsoniere care are potential de a fi data in chirie, acest lucru nu trebuie ratat. Desi poate parea o loterie la inceput, si in cazul in care sunt necesare renovari ar putea parea ca acei bani nu vor mai fi recuperati, in momentul in care chiria va incepe sa fie incasata, acela va fi un venit pasiv pentru investitor care se va putea concentra pe alte investitii. Daca se dovedeste a fi o investitie ratata, exista intotdeauna variant vanzarii.

Asumarea de riscuri s-ar putea sa dea rezultate. Desi nu este tocmai indicat ca cineva sa se joace cu sume mari de bani cand vine vorba de imobiliare, in unele cazuri investitiile riscante s-ar putea sa dea rezultate. Nu exista nici o regula care sa interzica acest lucru, precum nu exista nici o reteta de success care sa fie aplicabila in cazul tuturor investitiilor sau in ceea ce priveste fiecare investitor. Uneori cea mai buna varianta este apelarea la intuitie.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova