tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi
vanzare
Casa , 5 camere, 2 bai, decomandat, 160 mp, suprafata teren 505 mp, an constructie 2020
Vila desgin modern, constructie noua , situata in Brestei, zona Eurocartier, strada cu latime de 9 ml, vecinatati case. Supafata teren 505 mp cu deschidere de 14,5 ml si vila P+E cu suprafata construita de 110 mp si suprafata utila totala de 160 mp. Compartimentarea este: Parter- 2 holuri,camera de zi,domitor, bucatarie, baie, dormitor; Etaj- 3 dormitoare , hol si baie si dressing. Deasemenea dipune de o o tereasa parter si balcon etaj. Constructia este din BCA, izolata exterior, acoperis tabla Bilka, in prezent este in stdiu "la gri". Utilitatile aferente proprietatii sunt:apa, energie electrica, gaze naturale si canalizare-fosa septica. Pretul este pentru casa finaliazata . Pentru mai multe detalii si stabiliarea vizionarii sunati la 0749330250. Comisionul agentiei este de 1% din pretul de tranzactionare.
160.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 8 camere, 5 bai, decomandat, 93 mp, suprafata teren 150 mp, an constructie 1980
Proprietate formata din teren in suprafata de aprox. 150 mp si locuinta Beci+P+E si cu spatiu comercial partial parter. Suprafata construita de 109 mp si suprafata utila de 93 mp. Este compartimentata astfel: parter( zona de locuit )bucatarie, 2 bai si 3 dormitoare +zona comerciala stradala formata din 2 spatii cu acces exterior individual la bvd. Nicolae Iorga . Etaj-bucatarie, 3 dormitoare , 2 bai si balcon. Finisaje interioare:gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie exterioara Qfort,incalzire Ct pe gaze.
220.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 130 mp, suprafata teren 371 mp, an constructie 2015
Casa superba, impecabila, asteapta sa fie locuita. Construita de proprietar pentru familia sa, aceasta casa va ofera cea mai mare calitate pe metru’patrat, asa cum se poate vedea si din fotografii (reale si recente) si se vinde mobilata si utilata exact cum se vede in imaginile de prezentare. Totul, incepand cu cladirea, gradina, foisorul, gardul, garajul, portile, este pus la punct cu atentie la cele mai mici detalii. Din momentul in care intram in curte ne frapeaza in mod placut curatenia absoluta ce scoate in evidenta toate detaliile finisajelor si dotarilor impecabil executate. Daca am reusit sa va captez atentia, e cazul e sa va vorbesc si despre detaliile tehnice. Nu doresc sa transform aceasta proprietate in “muzeu”. Va stept la noi la agentie unde puteti avea acces la peste 100 de fotografii, locatia exacta si toate detaliile pe care le doriti. -Suprafata teren: 371 mp -Suprafata utila: 130 mp -Garaj: da -Constructie: caramida -Acoperis: tigla -Izolatie exterioara: da -Instalatii sanitare: Cupru si otel -Incalzire: centrala termica pe gaz -Climatizare : Daikin -Tamplarie exterioara : PVC cu geam termopan -Camera centralei: da -Pod amenajat: da -Utilitati: curent, gaze, apa, canalizare -Alarma : da -Sistem de supraveghere : da -Stare imobil : lux -Mobilata si utilata : da Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru www.euroimobiliare.com
245.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 8 camere, 4 bai, decomandat, 106 mp, an constructie 1980
Proprietate formata din teren in suprafata de aprox. 150 mp si locuinta Beci+P+E si cu spatiu comercial partial parter. Suprafata construita de 109 mp si suprafata utila de 93 mp. Este compartimentata astfel: parter( zona de locuit )bucatarie, 2 bai si 3 dormitoare +zona comerciala stradala formata din 2 spatii cu acces exterior individual la bvd. Nicolae Iorga . Etaj-bucatarie, 3 dormitoare , 2 bai si balcon. Finisaje interioare:gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie exterioara Qfort,incalzire Ct pe gaze. Incalzirea este pe centrala termica pe gaze.
1.100 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 4 bai, decomandat, 420 mp, suprafata teren 654 mp, an constructie 2008
Imobil deosebit cu garaj la subsol si camere tehnice, centrala, spatii depozitare, parter, etaj si mansarda, construit in anul 2008 pe structura de rezistenta tip cadre cu pereti din caramida porotherm si anvelopat termic. Cladirea are patru camere, cu bai pe fiecare nivel, un living generos cu suprafata de 150 mp dotat cu semineu pe lemne, cu arhitectura ultra moderna. Toate camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat. Bucataria este de tip open space echipata cu aparatura de ultima generatie. Imobilul este complet mobilat si dotat, avand amenajata inclusiv o sala de fitness. Suprafata construita desfasurata este de 536 mp, iar suprafata terenului este de 654 mp. Fiecare camera dispune de balcon propriu. Proprietatea dispune de o piscina, un foisor si de numeroase spatii verzi. Accesul in curte se realizeaza printr-o poarta auto automatizata si una pietonala cu videointerfon. Intreaga propietate este supravegheata video si este dotata cu sistem de alarma conectat la dispecerat. Imobilul se afla in cartierul Brazda lui Novac, in apropierea Facultatii Spiru Haret. Casa si celelalte facilitati sunt perfect functionale cu un aspect impecabil ce pot asigura locuirea imediata fara nici un fel de alte interventii.
600.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 89 mp, suprafata teren 1.300 mp, an constructie 1948
Casa situata in com. Virtop, pe strada principala. Casa este compusa din 4 camere si bucatarie, avand o suprafata utila de 89 mp si o suprafata construita(amprenta) de 93 mp, construita in anul 1948 din cranturi. Suprafata totala a terenului este de 1300 mp.
10.000 EUR
Virtop, Dolj
vanzare
Casa , 90 mp, suprafata teren 550 mp
Casa+anexa+teren
270 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova