tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 60 anunturi
vanzare
Casa , 5 camere, 1 baie, semidecomandat, 120 mp, suprafata teren 200 mp, an constructie 1920
Casa boiereasca, imobil caramida, 5 camere, 1 bucaterie, 1 baie, 3 holuri, pod si subsol(crama).
200.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 5 camere, 1 baie, comandat, 120 mp, suprafata teren 200 mp, an constructie 1920
Casa boiereasca, 5 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 3 holuri, 1 pod, 1 debara, spatiu total 200 mp2
900 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2000
Agentia imobiliara - Am o casã - va ofera spre inchiriere o vila formata din parter si etaj. La parter gasim un living, un birou si o bucatarie iar la etaj sunt 3 dormitoare si doua bai. Vila este mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa din tamplarie pvc si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
1.400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 100 mp, suprafata teren 590 mp, an constructie 2018
Agentia imobiliara - Amocasa - ofera spre inchiriere o casa care se intinde pe un singur nivel. Casa este compusa dintr-un dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare care au o baie comuna, un living, o bucatarie si o a treia baie. Casa este semimobilata (doua camere sunt nemobilate dar se pot mobila la cerere) si utilata cu aragaz , cuptor, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, televizor si aer conditionat in trei din cele cinci incaperi. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc si centrala termica, toate fiind de cea mai buna calitate. Casa dispune de sistem de alarma si supraveghere, parcare in interiorul curtii si un teren de 590mp! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
800 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 96 mp, suprafata teren 360 mp, an constructie 2011
Situata in zona Metro - Cartier Safta, casa este construita in 2011, din BCA, acoperita cu tabla tip Lindab si are o suprafata desfasurata de 112 mp. Este formata din parter + etaj. Aceasta este finisata atat interior cat si exterior. La parter are: - Living, - Bucatarie, - baie, - camara La etaj: - doua dormitoare, - baie - dresing. Ca si sistem de incalzire, casa este dotata cu centrala termica pe gaze. Se vinde partial mobilata. Pret negociabil.
115.000 EUR neg
Carcea, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2010
vila deosebita in comuna podari sat braniste langa( manastire).asa cum se vede din poze,este o vila deosebita. aceasta casa sete facuta cu cele mai bune materiale si cu mult gust,finisarile sunt deosebite facute cu foarte multa atentie.constructia este facuta in anul 2010,din caramida si acoperita cu tabla.terenul este in suprafata de 500mp,si deschidere de 20m.la parter are hol la intrare,living,baie,bucatarie+loc de servit masa,debara,birou,casa scari.la mansarda sunt 2 dormitoare fiecare avand baie si dressing proprii.aceasta vila se vinde la cheie.comisionul catre agentie este 0.
280.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 140 mp, suprafata teren 467 mp, an constructie 2010
Situata in zona Cartier Casa Noastra, casa este construita in 2010, din caramida porotherm, acoperita cu tabla tip Lindab si are o suprafata desfasurata de 165 mp. Este formata din parter + etaj. Aceasta este finisata atat interior cat si exterior. La parter are: - Living, - Bucatarie, - baie, - camera tehnica La etaj: - doua dormitoare, - baie - dresing. Ca si sistem de incalzire, casa este dotata cu centrala termica pe peleti. Gardul care imprejmuieste curtea nu este finisat.
120.000 EUR neg
Malu Mare, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 60 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.