tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>22 pagini | 437 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 9, 55 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, rulouri exterioare, separatie la gaz, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
300 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 4, 82 mp
Apartament 4 camere bilateral constructie 1975 din caramida, amplasat Est-Vest , foarte luminos, spatios ,in suprafata de 82,04 mp.situat la etajul 4/4, 2 bai, intr-o zona Exclusivista, foarte linistita Centrala pe strada Mihail Moxa (intre strada Imparatul Traian si Infratirii) dotat cu centrala termica proprie , aer conditionat, termopane, obloane de lemn originale , parchet de stejar izolatie la acoperis ,foarte luminos , curat si igienizat.
87.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj mansarda, 71 mp
Apartament cu 3 camere decomandate situat la mansarda unui bloc cu 4 etaje din cart.Lapus Arges,pe bulevardul Decebal,in suprafata totala de 71 mp,bloc izolat,centrala proprie,AC,termopane,gresie,faianta,parchet,etc.Pretul este usor negociabil.
57.990 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1936, 3.855 mp, suprafata teren 815 mp
Proprietatea este situata in zona ultracentrala a municipiului Craiova, vis-a-vis de sediul prefecturii, in apropiere de parcul Prefecturii si de sediul Primariei. In zona predomina blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, sedii de institutii (Primaria, Muzeul de Arta, Teatrul din Craiova, Colegiul National Carol I, Universitatea din Craiova), precum si diverse unitati comerciale si bancare. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil.Propiretatea este formata din doua corpuri de cladire adiacente, care comunica intre ele si terenul aferent de 815 mp, aflat in concesiune. Corpul C1 are regim de inaltime 2S+P+4E, iar corpul C2 are regim de inaltime S+P+4E+Pod. Proprietatea beneficiaza de doua lifturi si este racordata la toate utilitatile: apa, gaz, electricitate si canalizare. Proprietatea face parte din "Centrul Istoric al municipiului Craiova" si se preteaza pentru o destinatie de birouri/servicii, vizibilitatea ridicata constituind avantajul amplasamentului, unde traficul auto si pietonal este intens. Anul constructiei 1936 Regim de inaltime 2S+P+4E / S+P+4E+Pod Cod Lista Monumente Istorice LMI DJ-II-a-A-08068 Suprafata construita desfasurata (m2) ~5.221 Suprafata utila (m2) ~3.855 Suprafata teren (m2) 815
2.375.276 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, semidecomandat, 280 mp, suprafata teren 1.200 mp, an constructie 2019
Proiect deosebit pe Parter cu Finalizare pana in Luna Decembrie 2019 , compus din 3 dormitoare 3 bai , living , bucatarie, camera tehnica, terasa de 50 mp cu piscina , beci de 20 mp.cu vedere prin sticla din Living . Suprafata utila este de 280 mp si un teren aferent de 1.200 mp.situat in Spatele Parcului N.Romanescu vav Anl-uri dispus astfel.Imobilul se construieste numai cu materiale de ultima generatie la cel mai inalt Standard de calitate. Casa este dotat cu climatizare si incalzire prin pardoseala.
450.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 76 mp
Art imobiliare-Esti in cautarea unui apartament spatios, in bloc dupa 1980, cu istoric,situat in zona buna? Ce ai spune de M-urile de la Ciuperca?Bun, e la etajul 4, si ce? Doar sunt izolate cu acele materiale experimentale ,,panouri, care le diferentiaza de celelalte blocuri din oras, La fel este si cu plafonul, deci nu sunt probleme cu infiltratiile. Apartamentul are 3 camere , dispunere bilaterala, 2 bai , si o suprafata totala de 76 mp.Are tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta, parchet samd. Nu este zugravit sau pregatit , cumva , pentru a-ti lua ochii, nu. Este o locuinta pe care o poti personaliza dupa bunul tau plac. Pretul este decent, in limita de mijloc a pretului zonei si se incadreaza undeva in 1150 euro/mp.
84.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , circular , 2 camere, etaj 4, 63 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere distrubuite circular, situat la etajul 4/4 in bloc edificat inainte de 1977, zona Gara, K-uri. Locuinta are o suprafata utila de 63 mp utili, cu un balcon inchis de 2.5 mp. Exista usa metalica la intrare, parchet de fag ( slefuit recent) ,gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, aer conditionat. Ca extensie a utlilitatii, la intrare se afla o debara ce se poate constitui in wc de serviciu, avand, din constructie, tevile necesare trase. Plafonul este in regula, a fost refacut(nu era cazul, doar preventiv) in urma cu cativa ani. Zona buna, cu magazine si mijloace de transport.
69.990 EUR
CRAIOVA, Dolj
<<<12345678910>>>22 pagini | 437 anunturi