tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123456>>>6 pagini | 114 anunturi
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 4
55.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 63 mp
75.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 80 mp
Ultracentral, Mercur, centrala termica. Pentru cei ce doresc sa inchirieze un apartament in zona ultracentrala, recomandam aceasta locuinta compusa din 3 camere decomandate, cu toate dotarile necesare, mobilat si utilat complet. Situat la etajul superior, este singurul apartament pe nivel ce are o priveliste frumoasa, dar si boxa pentu depozitare. Are un living foarte spatios , doua dormitoare, doua bai (una cu cada, respectiv cu cabina dus), doua balcoane inchise cu tampalrie PVC si geam termopan. Incalzirea este asiguarata de centrala termica .
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 8, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasaá- va ofera spre inchiriere un apartament cu 3ácamere decomandat,ámobilat nouási utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor.áApartamentul este dotatácu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet,áapometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii seásolicita o luna de chirie, oálunaágarantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj demisol, 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasaá- va ofera spre inchiriere un apartament cu 3ácamere semidecomandat,ámobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor.áApartamentul este dotatácu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet,áapometre si centrala termica. In vederea inchirierii seásolicita o luna de chirie, oálunaágarantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
420 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 3 camere, etaj 3, 65 mp
Agentia imobiliara - Am o casa - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat nou si utilatácu aragaz, frigider, masina de spŃlat si televizor. Apartamentul este dotatácu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica,áapometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii seásolicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 75 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilatácu aragaz, hota, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalatávase, cafetiera, toaster, fier de calcat, laptop si televizor. Apartamentul este dotatácu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, aer conditionat siáapometre. In vederea inchirierii seásolicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
320 EUR
Craiova, Dolj
<<<123456>>>6 pagini | 114 anunturi