tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 29 anunturi
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1970, 1.260 mp, suprafata teren 3.300 mp
Spatiu birouri, depozit/productie, situat in com. Carcea, la 800 m distanta de magazinul Selgros, platforma Banu Maracine, zona service Eurocar, Euromagnum, Lactag. Suprafata construita 1.260 mp Suprafata teren 3.300 mp Utilitati : apa, canalizare, curent electric, incalzire. Parcari betonate. Usi mobile 5. Destinatie anterioara ; depozit farmaceutic, depozit de carti Pret inchiriere 2,50 euro/mp toata hala Se pot inchiria si suprafete de minim 600 mp.pret 2,80 euro/mp
3.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2018, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu comercial sau de birouri, avand suprafata de 100 mp, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centra termica. Spatiul dispune de 2 grupuri sanitare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1987, 110 mp
Spatiu comercial, in suprafata de 110 mp, situat in cartierul Lapus, vis a vis de Electroputere Mall, recent renovat, dotat cu centrala termica proprie(curent trifazic, apa, canal, gaze, termopane), doua intrari, acces la doua strazi. Spatiul este pretabil pentru birouri, cabinete medicale, showroom, etc.
950 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 106 mp
Spatiu comercial ultracentral,Calea Bucuresti,in suprafata totala de 127 mp,stradal,foarte vizibil,trafic auto si pietonal intens,vitrina de prezentare,3 intrari,posibilitate terasa,chicineta dotata cu tot strictul necesar,AC clima,perdea de aer,sistem de alarma,curent trifazic,etc.
2.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 760 mp
Se poate închiria toată suprafața (760 mp) D+P+E1 sau pe suprafețe mai mici. Spațiu se poate compartimenta în mai multe suprafețe de închiriat, în funcție de necesități. Demisolul (210 mp) are intrare individuală iar parterul + etajul 1 (550 mp) intrare comună. Imobilul se afla la 100 m de Centrul Vechi și Universitate și la 50 m de Judecătoria Craiova, pe Str. Împăratul Traian, Nr. 5A. Pretabil pentru orice. Are 5 grupuri sanitare, unul la demisol si câte 2 pe fiecare nivel (P + E). Spațiu este prevăzut cu parcare privată, 10 locuri, iar în imediata apropiere există stație pentru transportul în comun. În spatele spațiului există și parcare publică.
10 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1936, 3.855 mp, suprafata teren 815 mp
Proprietatea este situata in zona ultracentrala a municipiului Craiova, vis-a-vis de sediul prefecturii, in apropiere de parcul Prefecturii si de sediul Primariei. In zona predomina blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, sedii de institutii (Primaria, Muzeul de Arta, Teatrul din Craiova, Colegiul National Carol I, Universitatea din Craiova), precum si diverse unitati comerciale si bancare. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil.Propiretatea este formata din doua corpuri de cladire adiacente, care comunica intre ele si terenul aferent de 815 mp, aflat in concesiune. Corpul C1 are regim de inaltime 2S+P+4E, iar corpul C2 are regim de inaltime S+P+4E+Pod. Proprietatea beneficiaza de doua lifturi si este racordata la toate utilitatile: apa, gaz, electricitate si canalizare. Proprietatea face parte din "Centrul Istoric al municipiului Craiova" si se preteaza pentru o destinatie de birouri/servicii, vizibilitatea ridicata constituind avantajul amplasamentului, unde traficul auto si pietonal este intens. Anul constructiei 1936 Regim de inaltime 2S+P+4E / S+P+4E+Pod Cod Lista Monumente Istorice LMI DJ-II-a-A-08068 Suprafata construita desfasurata (m2) ~5.221 Suprafata utila (m2) ~3.855 Suprafata teren (m2) 815
2.500.290 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 1984, 130 mp
Acest spatiu comercial, in suprafata de 130mp, situat pe parter, dotat cu sistem de alarma si centrala termica proprie, dispune de 5 incaperi, hol, de 3 grupuri sanitare, vestiare si spatii de depozitare. Locatia este foarte buna,usor de reperat, pentru potentialii clienti ce vor sa inchirieze (ideal pentru clinica, cabinete medicale),dar si foarte curata. Pretul este excelent pentru aceasta categorie si pentru zona in care se afla.
1.500 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 29 anunturi