tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 27 anunturi
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 145 mp, suprafata teren 475 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare- De vanzare o minunata vila de familie situata intr-o zona curata si in dezvoltare rapida, accesibila din strada Henry Ford (Damila), spre str. Albastrelelor. Frumoasa casa, de arhitectura unica, este compusa dintr-un parter si un nivel (suprafata totala construita + mansarda inalta sub acoperis inclinat).Intrarea, zona de receptie si de luat masa, un birou si o toaleta pentru oaspeti sunt situate la parter. Primul etaj gazduieste un dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, si alte doua dormitoare, baie si balcon. Suprafetele exterioare, de 390mp includ spatii mari de relaxare si joaca pentru familie, pe langa 2 locuri de parcare si o camera separata pentru centrala. Locuinta are structura din beton rezistent la seism, peretii interiori si exteriori din caramida cu tencuiala mecanica, termoizolatie de inalta densitate, parchet pe izolatie fonica si gresie si vopsea lavabila pe pardoseli si pereti. Spatiul sub mansarda beneficiaza de iluminare naturala printr-o fereastra care se poate deschide si luminare suplimentara pe timp de noapte. Caracterisitci suplimentare - intrare auto cu telecomanda, instalatie videofon si iluminat exterior, 2 locuri de parcare, camera separata pentru centrala. Utilitati- apa de la retea, curent, fosa septica, gaze din butelii de dimensiuni mari,montate in curte. Acestea asigura o autonomie sporita si se pot incarca usor. Vecinatati- Selgros, Dedeman, Ford, Damila. Recomandam.
227.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 95 mp, suprafata teren 305 mp
Art Imobiliare- Va supunem atentiei un proiect imobiliar nou, compus dintr-un ansamblu inital de 2 case, cu posibiliatea construirii a inca 3 pe acelasi proiect, localizat in Carcea, cum venim dispre Metro si trecem calea ferata, pe partea stanga. Locuintele vor fi pe o alee , departe de zgomotul strazii principale si se pozitioneaza intr-un cartier ce se dezvolta armonios, cu vile tip , case noi si vecini prietenosi. Cum spuneam, casele vor avea acelasi proiect. Singura diferenta va fi ca prima dintre ele nu va avea placa, fiind vorba de parter, nu necesita, iar cea de-a doua va fi cu placa.Evident ca preturile vor fi diferite, cu 105000 euro respectiv 115000 euro. Casele au fundatia de 90 cm-limita de inghet, vor fi din caramida Porotherm , grinzi, izolatie si tot ce trebuie . Acoperisul va fi din tabla. Suntem cu lucrarile la stadiul de fundatie, deci, daca sunteti interesati, puteti verifica materialele folosite si calitatea lucrarilor inca de la faza de inceput. Casele vor fi livrate la cheie,cu gresie, parchet, faianta, termopan, centrala termica,conform schitei atasate. Se vor asigura gaze, curent,apa din put forat si fosa septica. Sunt discutii preliminare pentru introducerea apei de la retea si canalizarii. Teren- primul teren are aproximativ 310 mp, cel de-al doile aproximativ 400 mp. In proximitate,avem un alt proiect in lucru, cu vile P+E la pretul de 160000 euro, cu aceleasi utilitati. La cerere, putem furniza footografii. Agentia nu solicita comision pentru aceste imobile.
115.000 EUR
Carcea, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, 140 mp, suprafata teren 100 mp, an constructie 2010
Proprietar închiriez, casă mobilată cu etaj în Craiova zona centrală parter + etaj, 70 de metri pe etaj. Parter living, baie, bucătărie, pivniță. La etaj, 3 dormitoare, baie și balcon. Preț 600 de euro, negociabil.
600 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 3 bai, decomandat, 240 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2022
Vila deosebita P+1 , situata in cartierul Ford intr-o zona linistita, ( are toate utilitatile , apa , gaze, canalizare + un put la 60 metri pentru a deservi udarea gazonului si curtea ),in suprafata utila de 240 mp.si un teren aferent de 500 mp.( cu posibilitatea de extindere pana la 1.000 mp ‘"la alt pret" ). Imobilul este structurat astfel , la parter este un living mare mobilat si utilat , semineu, bucatarie, dining room , birou si o baie , la etaj sunt doua dormitoare fiecare cu baie proprie si dreesing, pe hol un dressing de 4 metri, si este dotata cu :sistem de supraveghere vido si alarma, videointerfon,automatizare la porti, usi din lemn masiv , toata mobila este de asemenea din lemn masiv , incalzirea este pe centrala pe gaze cu incalzire prin pardoseala, aer conditionat de 24.000 btu. Curtea este amenajata cu piscina , un foisor dotat cu arer conditionat de 24.000 btu, cu gratar si beci pe toata suprafata acestuia , cu inchidere pentru perioadele reci cu sticla glisanta.
365.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 450 mp, an constructie 2019
Art Imobiliare- Spre vanzare vila din caramida, stadiul-la rosu,situata la Capsunarie (Strada Smochinilor). Casa are o suprafata de 85 mp pe nivel, rezultand 170 Impartirea este urmatoarea: -parter-living, camera, bucatarie , baie ; -etaj - 3 camere, hol si 2 bai. Suprafata terenului este de 450 mp, cu o deschidere de 12 ml. Utilitati ferme- apa de la retea, curent. La aceasta faza a constructiei, pretul solicitat este de 89900 euro, negociabil.Cu un avans, se pot continua lucrarile, in functie de dorintele dumneavoastra. In stanga terenului mai sunt 2 parcele cu aceeasi suprafata care se pot vinde impreuna sau separat, la 100 euro/mp.
89.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 444 mp, an constructie 2013
Proprietatea situata in Carcea, intr-o oaza de linistite si verdeata, la 370 m de str. Aeroportului. Terenul are suprafata de 444 mp cu deschidere de 17,5 ml iar casa P+M are suprafata construita de 93 mp. Compartimentarea interioara: Parter-living,bucatarie, dormitor si baie Mansarda- 2 dormitoare cu dressing, baie si spatiu depozitare Imobilul este construit din caramida porotherm, izolata exterior, tavan mansarda izolat cu vata minerala si polistiren. Tamplarie exterioara Win, usa acces Qfort, acoperis tigla metalica, Bilka. Sistem incalzire dublu cu CT lemn(autonomie 24-48h) si energie electrica,instalatie pe cupru cu corpuri radiante, boiler pe fiecare nivel. Utilitatile de apa si canalizare racordate la retea, curent trifazic. In curte se mai gaseste o anexa pentru centrala si depozitare. Casa se vinde mobilata.Pret negociabil!
146.000 EUR neg
Carcea, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, semidecomandat, 190 mp, suprafata teren 600 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare- proiecte imobiliare no- 4 case cu arhitectura mediteraneana, situate in Podari, la aproximativ 4 km de intrarea in Craiova. Putin despre case; structura pe cadre, , caramida Porotherm, izolatie de 10 cm, termopan cu geam tripan, placa pe ambele nlveluri, gard. Casele au o suprafata construita la sol de 103 mp si una utila de 95 mp pe nivel, rezultand o suprafata utila de 180 mp. La parter , avem urmatoarea configuratie:living de 32 mp, dormitor de 16 mp, baie si bucatarie generoase, casa scarii. Etajul este de asemnea, foarte bine impartit, cu 3 camere mari- peste 16 mp fiecare, dintre care una cu baie proprie plus inca o baie comuna. Holul este incapator, cat sa poata sustine un dressing, de exemplu. Terenul are 600 mp, cu o deschidere de 20 ml. Utilitati- gaz, curent , apa de la retea, fosa septica. Casele se pot vinde la gri- stadiu actual, la pretul de 150 000 euro sau la cheie, intr-un buget alocat de 15 000 euro.
160.000 EUR
Podari, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 65 mp, suprafata teren 700 mp, an constructie 1978
Art Imobiliare- Spre vanzare casa din caramida , construita in anii 70, situata in satul Soparlita, judetul Olt, la 20 de km de Bals. Casa este structural, bine, fara fisuri, are o suprafata de aproximativ 65 mp, si este compusa din 2 holuri, 3 camere semidecomandate, bucatarie si debara. Wc -ul este in curte. Din ce am constatat, se poate construi o baie in locul debaralei, e loc suficient acolo, insa poate ca ar trebui mutata bucataria, accesul in debara facandu-se din aceasta. Podeaua din camere este din lemn si nu necesita inlocuire.In rest, gresie., in interior. In exterior, gresia este deteriorata si trebuie inlocuita. Terenul are o suprafata de 700 mp, cu o deschidere de 25 ml. Utilitati= curent si apa de la retea. Incalzirea se face prin sobe de teracota.
26.000 EUR
Soparlita, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, semidecomandat, 85 mp, suprafata teren 212 mp, an constructie 1973
Tyrex Imobiliare vinde casa pe strada Raului, aproape de intersectia cu Brestei. Casa a fost construita in anul 1973 din caramida, acoperita cu tigla si are o suprafata de 85 mp. Terenul este in suprafata de 212 mp. Accesul la proprietate se face pe o alee comuna cu un alt proprietar vecin. Aleea comuna porneste chiar din str. Raului, are latime de 3 m si supraveghere video. In curte poate intra o masina. Casa este compusa din 3 camere, baie, bucatarie si are toate utilitatile ( apa, gaze, canalizare, curent electric) Aceasta proprietate a fost rezervata.
62.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 27 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova