Inregistrare utilizatori particulari / agentii imobiliare
Inca nu v-ati inregistrat la Craiovaimobiliare.ro?
Daca sunteti Particular click-ati aici!
Daca sunteti Agentie imobiliara click-ati aici!
Oferta promotionala Craiovaimobiliare.ro
Serviciile Craiovaimobiliare.ro se adreseaza particularilor, persoanelor juridice fara activitate imobiliara sau agentiilor imobiliare.
Utilizarea serviciilor Craiovaimobiliare.ro se face pe baza documentului "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor Craiovaimobiliare.ro" cu care utilizatorul este de acord la inscriere.
Oferta promotionala Craiovaimobiliare.ro
•••

Contul de utilizator particular (persoana privata sau persoana juridica fara activitate imobiliara) este GRATUIT. Dupa inregistrare contul trebuie activat pe baza instructiunilor primite intr-un e-mail de confirmare. Contul ofera posibilitatea de introducere a cinci oferte de vanzare si a cinci de inchiriere cu o valabilitate de 30 de zile, posibilitatea de a introduce cate o imagine pentru fiecare oferta, de administrare a ofertelor, de a fi contactat de catre utilizatorii Craiovaimobiliare.ro.

 Inregistrare particulari
•••

Agentiile imobiliare se pot abona si utiliza GRATUIT serviciile Craiovaimobiliare.
Atentie! Dupa inregistrare, contul de agentie imobiliara este activ doar dupa aprobarea administratorului site-ului Craiovaimobiliare!
Serviciile Craiovaimobiliare.ro ofera agentiilor imobiliare posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de oferte de vanzare si de inchiriere cu o valabilitate de 60 de zile, de administrare a ofertelor, de gestionare a "Ofertelor favorite", de a fi contactat de catre utilizatorii Craiovaimobiliare, posibilitatea de a introduce la fiecare oferta un numar de 5 imagini, un cont de e-mail de forma numeAgentie@craiovaimobiliare.ro, aparitia in "Catalogul agentiilor imobiliare Craiovaimobiliare" cu logo, site standard care contine datele de contact ale agentiei, logo-ul, doua imagini, ofertele agentiei impartite pe categorii, formular de contact al agentiei si formular de contact pentru fiecare oferta.
 Inregistrare agentie imobiliara