Cum Se Pot Depista Si Evita Anunturile Dubioase Pentru Inchirieri Garsoniere?07/12/2020 

Cum Se Pot Depista Si Evita Anunturile Dubioase Pentru Inchirieri Garsoniere?

garsoniere craiova

Uneori poate fi dificil pentru cineva sa inteleaga din niste simple anunturi pentru inchirieri garsoniere ce fel de oameni se ascund in spatele lor. De aceea este bine ca oricine doreste sa inteleaga mai bine cu cine ar putea avea de-a face sa urmeze cativa pasi simpli pentru a putea analiza cat mai corect informatiile oferite in aceste anunturi.

Care Sunt Tipurile De Anunturi Dubioase De Inchirieri Garsoniere?

Desi unii cred ca piata imobiliara este populata doar de oameni cinstiti, fara interese ascunse, acest lucru s-a dovedit a nu fi adevarat. Identificarea acestor persoane poate fi insa uneori grea, mai ales pentru cei fara experienta in acest domeniu. Pentru multi exista riscul sa-i descopere pe acesti indivizi de abia dupa ce este prea tarziu. De aceea este important ca oricine doreste sa activeze in acest domeniu sa inteleaga de ce aceste persoane exista si cum se poate feri de ele. Iar evitarea lor trebuie sa inceapa cu identificarea acestora prin intermediul mijloacelor pe care le are la dispozitie. Cea mai folosita metoda de a gasi astfel de persoane este interpretand anunturile imobiliare promovate de acestea.

Exista, spre exemplu, anunturi pentru inchirieri garsoniere, sau altfel de spatii, care sunt formulate foarte evaziv. De cele mai multe ori cel care posteaza anuntul evita sa dea foarte multe detalii despre locatie sau nu ataseaza poze ale acesteia. In astfel de situatii oricine ar putea fi interesat de anunt trebuie sa inteleaga ca isi asuma un risc destul de mare interactionand cu persoana care l-a postat. In astfel de cazuri, proprietatea oferita este mult sub celelalte disponibile pe piata si de aceea proprietarul incearca sa-si gaseasca clienti ascunzand anumite neajunsuri ale locatiei.

Un alt exemplu de anunturi de inchirieri garsoniere care ar trebui sa dea de gandit oricarui potential client este cel care promoveaza informatia „direct de la proprietar”. Astfel de anunturi pot fi gasite nu doar in orase precum Craiova sau Timisoara, ci si in orase mai mici, unde ofertele de pe piata sunt considerabil mai putine. Astfel de anunturi indica faptul ca proprietarul nu doreste sa colaboreze cu o agentie imobiliara. Desi acest lucru este destul de des intalnit si usor explicabil, acesta mai pate fi un indiciu spre faptul ca proprietarul nu este de buna credinta in ceea ce priveste formele legale de tranzactionare. O astfel de precizare este de obicei felul in care se poate identifica un proprietar care nu plateste impozite sau taxe pe spatiul oferit sau nici nu ofera contract clientilor.

Un alt tip de anunturi de inchirieri garsoniere este cel care promoveaza un spatiu aflat in acelasi imobil cu domiciliul proprietarului. Desi din anunt nu se pot intelege neaparat intentiile celui care ofera imobilul, au existat cazuri in care chiriasul s-a trezit cu vizite neanuntate din partea proprietarului sau in care acesta din urma a vrut cu tot dinadinsul sa aiba o relatie de orice fel cu chiriasul. In orice caz, astfel de anunturi trebuie privite cu prudenta si clientul trebuie sa-si evalueze foarte bine optiunile inainte de a lua o decizie. Desigur, un astfel de anunt nu inseamna neaparat ca proprietarul este o persoana neplacuta, insa astfel de judecati de caracter trebuie facute de abia in urma unei intalniri si nu doar bazate pe un simplu anunt.

Ce Aspecte Trebuie Urmarite In Anunturile De Inchirieri Garsoniere Pentru A Evita Situatiile Neplacute?

inchirieri garsoniere

Indiferent daca este vorba de anunturi pentru inchirieri garsoniere in Bucuresti, Craiova sau Cluj, exista anumite aspecte care trebuie urmarite cu atentie pentru a intelege mai bine cu ce fel de oameni va avea clientul de-a face. Un prim astfel de aspect este modul in care este prezentata proprietatea. Cu cat sunt oferite mai putine informatii cu atat este mai posibil ca persoana care ofera respectiva locatie sa fie de o calitate indoielnica. Astfel, trebuie urmarit ca anuntul sa curpinda informatii precum suprafata, imbunatatirile aduse imobilului si termenii in care urmeaza a se desfasura tranzactia. Orice anunt care nu contine aceste informaii trebuie privit cu foarte multa grija si eventual eliminat din lista de cautari.

Un alt aspect important care trebuie avut in vedere cand se cauta anunturi pentru inchirieri garsoniere sunt formularile din corpul anuntului. Acestea pot induce usor in eroare un client care este din alta localitate sau care nu s-a mai confruntat cu situatia gasirii unui imobil. Spre exemplu, multi proprietari folosesc formulari de genul „5 minute de centru”. Desi suna bine, o astfel de sintagma nu reprezinta adevarul. Asta deoarece in incercarea de a promova o locatie, proprietarul va apela pana si la deformarea situatiei de fapt. O astfel de expresie poate fi tradusa astfel: imobilul se poate afla la 5 minute de centru, insa numai in conditiile in care se merge cu masina si nu exista trafic. De aceea, cel mai bun lucru pe care il poate face oricine cauta garsoniere de inchiriat, cel mai bun lucru de fact prima data este studierea localitatii in care urmeaza sa caute. Astfel va intelege mult mai bine specificul local si ii va fi mult mai usor sa analizeze optiunile gasite.

Pentru majoritatea potentialilor clienti, dupa pret zona in care se afla un imobil este cel mai important element in functie de care se pate lua o decizie. De aceea exista multi propretari care vor insista pe zona in care imobilul lor se afla, oferind numeroase repere posibililor clienti. Astfel de anunturi sunt de evitate deoarece, daca cineva promoveaza zona in care se afla un spatiu mai mult decat spatiul in sine, de obicei asta inseamna ca spatiul nu are prea multe de oferit. Astfel de proprietari urmaresc clienti care sa fie din alta localitate si care sa fie incantati de oportunitatile din imediata apropiere. In astfel de situatii este bine ca un potential chirias sa isi evalueze prioritatile inainte sa contacteze proprietarul si sa se decida ce cantareste mai mult pentru el: spatiul sau zona in care acesta se afla.

Cum Pot Fi Evitate Anunturile Dubioase De Inchirieri Garsoniere?

inchirieri garsoniere Craiova

Anunturi de inchirieri garsoniere care nu prezinta incredere se pot gasi in orice localitate de la Craiova si pana la Iasi si de Constanta si pana la Baia Mare. Evitarea acestora se poate dovedi uneori o sarcina destul de dificila pentru clientii care cauta astfel de spatii si de aceea este important pentru ei sa stie care le sunt optiunile in astfel de situatii. Cea mai simpla cale de a evita astfel de anunturi este apelarea la serviciile unei agentii imobiliare acreditate. O astfel de agentie isi ia rolul foarte in serios si nu va dori sa aiba in portofoliu clienti care nu sunt de incredere sau care ar putea aduce pagube altor clienti in vreun fel. Anunturile promovate de astfel de agentii sunt de obicei foarte atent analizate si comparate cu realitatea din teren astfel incat sa nu induca vreo idee falsa unui potential client.

O alta idee foarte buna pentru evitarea unor anunturi pentru garsoniere de inchiriat care nu par serioase este cautarea celui care a promovat anuntul pe internet. Exista numeroase pagini specializate si forumuri care pun la dispozitia oricui doreste informatii referitoare la numerosi proprietari care ofera chirii, de la impresii personale si pana la evaluari profesionale.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova

Sursa:
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 04/04/2022 ) STIRI IMOBILIARE: De ce Pot Aparea Fluctuatii Mari la Pretul Apartamentelor de Vanzare din Craiova?
• ( 28/03/2022 ) STIRI IMOBILIARE: Ce Poate Creste Numarul de Cereri pentru Casele de Vanzare din Craiova?
• ( 15/12/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Cautate Terenuri De Vanzare De Catre Investitori?
• ( 07/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Depista Si Evita Anunturile Dubioase Pentru Inchirieri Garsoniere?
• ( 02/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Arata Anunturile Imobiliare Adaptate La Situatia Actuala
• ( 23/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Des Cautate Imbunatatiri De Catre Clienti La Apartamente De Inchiriat?
• ( 16/11/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Functioneaza Anunturile Imobiliare Craiova?
• ( 09/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Evolutia Preturilor Imobiliare Craiova Si Trenduri Post Pandemie
• ( 02/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Riscurile La Care Se Expun Cei Care Ofera Garsoniere De Inchiriat?
• ( 26/10/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Interpreta Anunturile Imobiliare
• ( 19/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Ar Trebui Sa Verifice Oricine Cauta Garsoniere De Vanzare?
• ( 12/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum se Poate Creste Valoarea Unui Imobil de Vanzare
• ( 05/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: De Ce Trebuie Tinut Cont Atunci Cand Se Cauta Case De Vanzare La Tara?
• ( 28/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cauta Apartamente De Vanzare
• ( 21/09/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum va Evolua Piata Imobiliara in Craiova in 2020
• ( 14/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Negociaza O Chirie
• ( 07/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Ar Trebui Sa Arate Anunturile Imobiliare Pentru A Gasi Un Client Cat Mai Repede?
• ( 17/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Poate Construi Un Portofoliu Puternic?
• ( 12/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum sa iti generezi venituri pasive
• ( 06/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Sfaturi Pentru Alegerea Unei Agentii Imobiliare
• ( 04/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cumpararea Sau Inchirierea - Care Este Cea Mai Buna Varianta In Cazul Garsonierelor?
• ( 13/01/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Anul 2019 a fost anul cu cele mai multe constructii de blocuri noi in Craiova
• ( 31/10/2019 ) STIRI IMOBILIARE: Craiovaimobiliare.ro se reinventeaza Anunturile se posteaza GRATUIT
• ( 29/10/2019 ) AFACERI IMOBILIARE: De ce sa alegi Craiovaimobiliare.ro?
• ( 03/07/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri: Ca investitor trebuie sa fii in Romania dupa criza. Va fi enorm de construit
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Managerii estimeaza cresteri in toate sectoarele economice, pana in luna august
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Basescu: Sunt ingrijorat privind liberalizarea achizitiei de terenuri
• ( 02/07/2013 ) PROGNOZA METEO: VREMEA va fi predominant frumoasa. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi
• ( 26/06/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Proprietarii Global City Business Park, ocupat 50%: Am fost penalizati pentru lipsa metroului
• ( 26/06/2013 ) CASA SI GRADINA: Plante aromatice - Rozmarinul (Rosmarinus officinalis)
Pagina 1 / 81
<<<12345678910>>>