Care Sunt Cele Mai Des Cautate Imbunatatiri De Catre Clienti La Apartamente De Inchiriat?23/11/2020 

Care Sunt Cele Mai Des Cautate Imbunatatiri De Catre Clienti La Apartamente De Inchiriat?

apartamente de inchiriat

Exista numeroase apartamente de inchiriat pe piata, insa nu toate sunt la fel. Diferenta este facuta de obicei de imbunatatirile facute asupra lor. Aceste imbunatatiri pot varia de la un strat proapat de var pana la schimbarea instalatiei de incalzire. Fiecare proprietar are libertatea de a decide ce anume doreste sa imbunatateasca la apartamentul sau si cu cine doreste sa faca acest lucru. Insa si aceste mbunatatiri trebuie facute la momentul oportun si in permanenta avand in vedere rezultatul final scontat.

Care Sunt Cele Mai Frecvente Imbunatatiri Facute La Apartamentele De Inchiriat De Catre Proprietarii Acestora?

Inchirierea unui apartament este un tip de tranzactie imobiliara care trebuie tratata cu maxima seriozitate d ecatre toate partile implicate. Indiferent daca apartamentul respectiv se afla in Constanta, Craiova sau Sibiu, proprietarii acestuia trebuie sa se gandeasca foarte bine la anumite aspecte inainte de a-l pune pe piata. Unul din aceste aspecte sunt imbunatatirile pe care apartamentul le-ar putea suferi inainte de a fi vazut de catre clienti. Chiar daca spatiul este unul modern, poate chiar recent renovat, intotdeauna exista anumite imbunatatiri pe care un proprietar le poate face pentru a-i spori sansele gasirii unui client.

Una dintre imbunatatirile cel mai des intalnite in cazul unor apartamente de inchiriat este modificarea compartiemntarii acestuia. Desigur, acest lucru se poate face doar acolo unde spatiul o permite. Apartamentele carora li se modifica compartimentarea li se ofera mult mai mult spatiu util, renuntandu-se la anumiti pereti si chiar camere, creandu-se astfel un plan mai deschis si aerisit, atractiv pentru multi clienti tineri, care doresc o astfel de locuinta. De asemenea, exista si situatia in care modificarea compartimentarii unui apartament reprezinta crearea de noi camere si spatii. Acest lucru se face de obicei in cazul unor apartamente cu planuri deschise, cu suprafete foarte generoase, pentru a putea crea mai multe zone clar definite. Decizia de recompartimentare a unor apartamente de inchiriat ramane la latitudinea proprietarului si trebuie sa fie bazata in primul rand pe disponibilitatea spatiului si in cel de-al doilea rand pe tipul de client pe care doreste sa il atraga.

O alta imbunatatire foarte des intalnita in cazul unor apartamente de inchiriat este aceea a spatiilor de depozitare. Desi multe apartamente au spatii de depozitare prestabilite, cum ar fi o debara sau o camara, pentru cei care inchiriaza apartamente acestea s-ar putea sa se dovedeasca a fi insuficiente. De aceea, proprietarii acestora apartamente de inchiriat au inceput sa-si adapteze spatiile pentru a rapsunde nevoii de spatii de dpeozitare a potentialilor clienti. Acest lucru se poate face prin mai multe metode. Una din aceste metode este transformarea unui spatiu deja existent in zoa de depozitare. Fie ca este vorba de un dressing care ia locul unei camere sau de instalarea unor panouri care sa delimiteze o anumita zona ce apoi poate fi folosita pentru depozitare, proprietarii de aprtamente de inchiriat sunt mereu in cautarea unor solutii pentru a sporii spatiul de depozitare.O alta solutie este aceea a corpurilor de mobilier cu spatii de depozitare incluse. Acestea sunt destul de usor de gasit si exista si numeroase variante pentru a satisface gusturile oricarui proprietar.

Care Sunt Imbunatatirile Pe Care Clientii Le Cauta La Apartamente De Inchiriat?

apartamente de inchiriat

Fiecare tip de client cauta anuite imbunatatiri cand vine vorba de apartamente de inchiriat. Insa, indiferent daca apartamentul este in Iasi sau Craiova, exista cateva imbunatatiri care sunt general valabile oricarui client. Prima din acestea este legata de electronicele si electrocasnicele oferite de proprietar. Orice chirias isi doreste ca masina de spalat, frigiderul sau televizorul sa fie cat mai performate si cat mai noi. Asta deoarece un electrocasnic nou inseamna consum mai mic si sanse mai mici de a se strica. Acest lucru este benefic tuturor partilor implicate. Chiriasul este multumit ca nu are de platiti facturi mai mari la energie electrica iar proprietarul este multumit ca nu trebuie sa intervina prea curand in cazul unei defectiuni. Desi nu toti proprietarii isi permit sa isi doteze aprtamentele cu cele mai noi modele de electrocasnice, acestia artrebui macar sa faca un efort in a scapa de cele vechi. Este de preferat situatia in care un apartament este nedotat cu electronice si electrocasnice celei in care este dotat cu unele vechi si neperformante.

O alta imbunatatire foarte apreciata de potentialii clienti in cazul unor apartamente de inchiriat sunt finisajele. Un apartament poate fi vechi, insa daca finisajele sunt de calitate, va atrage clienti mai multi decat unul nou. Majoritatea potentialilor clienti, desi poate nu doresc o inchriere pe termen lung, vor ca perioada in care vor ocupa apartamentul sa fie confortabila. Asta inseamna ca vor acorda o atentie speciala finisajelor. Fie ca este vorba de tencuiala din living sau de glafurile folosite la geamuri, clientii vor dori intotdeauna sa se asigure ca finisajele din apartamentul pe care urmeaza sa il inchirieze sunt de cea mai buna calitate. De aceea, proprietarii ar trebui sa faca un efort si sa contracteze o firma care sa remedieze eventualele neajunsuri. Desi acest lucru poate parea scump, este unul din detaliile care il pot ajuta pe proprietar sa isi gaseasca clienti mai repede, care sa accepte chiar si un pret mai mare.

Cine Ar Trebui Sa Faca Imbunatatirile In Apartamentele Inchiriate?

consultarea unor specialisti in domeniu

Toata lumea incearca sa economiseasca bani acolo unde se poate. Imbunatatirile facute in apartamente de inchiriat nu ar trebui sa fie unul din locurile unde sa se faca economii. Asta deoarece imbunatatirile respective sunt cele care ii pot asigura proprietarului clienti si venituri sigure, daca sunt facute cum trebuie. De aceea, in cele mai multe cazuri se recomanda angajarea sau macar consultarea unor specialisti in domeniu. Fie ca este vorba de o firma care dispune de mai multe echipe de muncitori, fie de un meserias, imbunatatirile ar trebui intotdeauna facute de catre cineva cu experienta in domeniu. Desigur, lucrarile mai mici pot fi facute si de catre proprietari, insa pentru interventiile mai substantiale se recomanda ajutorul unui specialist.

Gasirea unui astfel de speciaist este relativ simpla in ziua de azi. Indiferent daca apartamentul este in Craiova sau in Sighetul Marmatiei, exista numeroase firme si contractori independenti care se ocupa cu astfel de lucrari. Cel mai simplu mod de a gasi pe cineva dispus sa ajute este cautarea online. Desi se recomanda efectuarea unei cercetari riguroase in ceea ce priveste rezultatele acestei cautari, acesta este cel mai rapid mod in care unproprietar poate gasi ajutorul cautat.

O alta metoda foarte buna este apelarea la recomandari. Aceste pot veni de cunoscuti, familie, prieteni sa chiar si de la persoane straine. Exista numeroase site-uri si blog-uri pe care fiecare persoana isi poate povesti experienta in ceea ce priveste colaborarea cu o anumita firma sau o anumita persoana. Acestea se pot dovedi a fi foarte utile cand vine vorba de alegerea unui colaborator in vederea imbunatatirii unui apartament.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova

Sursa:
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 04/04/2022 ) STIRI IMOBILIARE: De ce Pot Aparea Fluctuatii Mari la Pretul Apartamentelor de Vanzare din Craiova?
• ( 28/03/2022 ) STIRI IMOBILIARE: Ce Poate Creste Numarul de Cereri pentru Casele de Vanzare din Craiova?
• ( 15/12/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Cautate Terenuri De Vanzare De Catre Investitori?
• ( 07/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Depista Si Evita Anunturile Dubioase Pentru Inchirieri Garsoniere?
• ( 02/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Arata Anunturile Imobiliare Adaptate La Situatia Actuala
• ( 23/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Des Cautate Imbunatatiri De Catre Clienti La Apartamente De Inchiriat?
• ( 16/11/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Functioneaza Anunturile Imobiliare Craiova?
• ( 09/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Evolutia Preturilor Imobiliare Craiova Si Trenduri Post Pandemie
• ( 02/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Riscurile La Care Se Expun Cei Care Ofera Garsoniere De Inchiriat?
• ( 26/10/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Interpreta Anunturile Imobiliare
• ( 19/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Ar Trebui Sa Verifice Oricine Cauta Garsoniere De Vanzare?
• ( 12/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum se Poate Creste Valoarea Unui Imobil de Vanzare
• ( 05/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: De Ce Trebuie Tinut Cont Atunci Cand Se Cauta Case De Vanzare La Tara?
• ( 28/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cauta Apartamente De Vanzare
• ( 21/09/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum va Evolua Piata Imobiliara in Craiova in 2020
• ( 14/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Negociaza O Chirie
• ( 07/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Ar Trebui Sa Arate Anunturile Imobiliare Pentru A Gasi Un Client Cat Mai Repede?
• ( 17/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Poate Construi Un Portofoliu Puternic?
• ( 12/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum sa iti generezi venituri pasive
• ( 06/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Sfaturi Pentru Alegerea Unei Agentii Imobiliare
• ( 04/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cumpararea Sau Inchirierea - Care Este Cea Mai Buna Varianta In Cazul Garsonierelor?
• ( 13/01/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Anul 2019 a fost anul cu cele mai multe constructii de blocuri noi in Craiova
• ( 31/10/2019 ) STIRI IMOBILIARE: Craiovaimobiliare.ro se reinventeaza Anunturile se posteaza GRATUIT
• ( 29/10/2019 ) AFACERI IMOBILIARE: De ce sa alegi Craiovaimobiliare.ro?
• ( 03/07/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri: Ca investitor trebuie sa fii in Romania dupa criza. Va fi enorm de construit
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Managerii estimeaza cresteri in toate sectoarele economice, pana in luna august
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Basescu: Sunt ingrijorat privind liberalizarea achizitiei de terenuri
• ( 02/07/2013 ) PROGNOZA METEO: VREMEA va fi predominant frumoasa. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi
• ( 26/06/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Proprietarii Global City Business Park, ocupat 50%: Am fost penalizati pentru lipsa metroului
• ( 26/06/2013 ) CASA SI GRADINA: Plante aromatice - Rozmarinul (Rosmarinus officinalis)
Pagina 1 / 81
<<<12345678910>>>