tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 95 mp, suprafata teren 305 mp
Art Imobiliare- Va supunem atentiei un proiect imobiliar nou, compus dintr-un ansamblu inital de 2 case, cu posibiliatea construirii a inca 3 pe acelasi proiect, localizat in Carcea, cum venim dispre Metro si trecem calea ferata, pe partea stanga. Locuintele vor fi pe o alee , departe de zgomotul strazii principale si se pozitioneaza intr-un cartier ce se dezvolta armonios, cu vile tip , case noi si vecini prietenosi. Cum spuneam, casele vor avea acelasi proiect. Singura diferenta va fi ca prima dintre ele nu va avea placa, fiind vorba de parter, nu necesita, iar cea de-a doua va fi cu placa.Evident ca preturile vor fi diferite, cu 105000 euro respectiv 115000 euro. Casele au fundatia de 90 cm-limita de inghet, vor fi din caramida Porotherm , grinzi, izolatie si tot ce trebuie . Acoperisul va fi din tabla. Suntem cu lucrarile la stadiul de fundatie, deci, daca sunteti interesati, puteti verifica materialele folosite si calitatea lucrarilor inca de la faza de inceput. Casele vor fi livrate la cheie,cu gresie, parchet, faianta, termopan, centrala termica,conform schitei atasate. Se vor asigura gaze, curent,apa din put forat si fosa septica. Sunt discutii preliminare pentru introducerea apei de la retea si canalizarii. Teren- primul teren are aproximativ 310 mp, cel de-al doile aproximativ 400 mp. In proximitate,avem un alt proiect in lucru, cu vile P+E la pretul de 160000 euro, cu aceleasi utilitati. La cerere, putem furniza footografii. Agentia nu solicita comision pentru aceste imobile.
115.000 EUR
Carcea, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj 3, 45 mp
Art Imobiliare- Garsoniera decomandata, transformata astfel incat spatiul de noapte sa fe separat de spatiul de zi, cu o suprafata utila de 45 mp, localizata in bloc central , KFC. Locuinta se afla la etaj intermediar,spre partea linistita, lipsita de zgomot. Sunt disponibile toate utilitatile. Mobilata complet si utilata cu frigider, masina de spalat rufe, cuptor si aragaz, tv, internet.Centrala termica noua.
300 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, semidecomandat, 190 mp, suprafata teren 600 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare- proiecte imobiliare no- 4 case cu arhitectura mediteraneana, situate in Podari, la aproximativ 4 km de intrarea in Craiova. Putin despre case; structura pe cadre, , caramida Porotherm, izolatie de 10 cm, termopan cu geam tripan, placa pe ambele nlveluri, gard. Casele au o suprafata construita la sol de 103 mp si una utila de 95 mp pe nivel, rezultand o suprafata utila de 180 mp. La parter , avem urmatoarea configuratie:living de 32 mp, dormitor de 16 mp, baie si bucatarie generoase, casa scarii. Etajul este de asemnea, foarte bine impartit, cu 3 camere mari- peste 16 mp fiecare, dintre care una cu baie proprie plus inca o baie comuna. Holul este incapator, cat sa poata sustine un dressing, de exemplu. Terenul are 600 mp, cu o deschidere de 20 ml. Utilitati- gaz, curent , apa de la retea, fosa septica. Casele se pot vinde la gri- stadiu actual, la pretul de 150 000 euro sau la cheie, intr-un buget alocat de 15 000 euro.
160.000 EUR
Podari, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 90 m
Art Imobiliare- Cu o vedere superba spre apus, acest teren de 2124 mp este de vanzare. Se afla in zona intavilana a comunei Carcea, zona in care a inceput sa se construiasca masiv, in ultimii ani si au fost introduse si utilitati. Daca aveti rabdare , aceasta investitie sigura se poate dovedi extrem de profitabila in 2-3 ani.Terenul are o deschidere la 3 drumuri de exploatare si , dupa achizitionare, se poate dezmembra in 4-5-6 parcele si datorita adancimii de 25.64 ml , cat si lungimii de pemite aceasta parcelare. Pretul este unul pe care l-am stabilit dupa ce am aflat cu ce valoare s-a vandut in zona. Gazele, curentul si apa sunt la maxim 100 m de teren. Vor fi aduse si acestea chiar in proximitate, dar atunci vom cere alti bani. Recomandam. Atasam poze cu cadastrul si cu un apus .
81.000 EUR
Carcea, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat , 1 camera, etaj 7, 40 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere garsoniera , situata la etajul 7/7, zona Mc Donald s. Locuinta este ideala pentru o persoana singura sau un cuplu fara copii.Pentru confrot sporit, centrala termica este noua , s-a schimbat masina de spalat rufe iar mobililierul a fost refacut.Exista pat matrimonial, dressing, o canapea, si alte corpuri de mobilier adaptate acestui gen de locuinta. Pentru un spatiu aerisit, liber, s-a optat pentru un frigider de mici dimensiuni, asa cum gasim in camerele de hotel. Balcon generos.
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 50 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat in 1 Mai, zona Sara. Locuinta se situeaza la parter/4 si se prezinta in conditii foarte bune. Exista centrale termica de apartament si aer conditionat, mobilier adaptat spatiului si electrocasnice de ultima generatie. Recomandam.
340 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 70 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare-Comision 0% cumparator! Spre vanzare- la stadiul de structura(fundatie, cadre, ziduri, nivel rosu), in momentul acesta,case din caramida, , cu placa din beton si acoperis din tabla, situate in zona Selgros. Va fi un minicartier de 32 de case,16 pe o parte, 16 pe cealalta parte a drumului, toate pe parter , cu o suprafata desfasurata de 86 mp si utila de 70 mp(apartament cu facilitati de casa) cum spunea dezvoltatorul, impartite sub forma living, 2 dormitoare baie, bucatarie,cu utilitati - curent, apa , fosa septica.Terenul va avea o suprafata de 250 mp si va fi imprejmuit cu gard de beton. Strada are o deschidere de 7 ml. Pretul este unul corect, anvand in vedere evolutia pietei din ultima perioada, dar nu poate fi garantat pana la sfarsitu lucrarilor decat in urma unui precontract. Agentia Art Imobiliare se ocupa si de vanzare acestui proiect, iar pretul este cel pe care beneficiarul l-a solicitat. Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu fac obiectul unei tranzactii. Pentru detalii, va rog sa ne contactati pe mail sau telefonic.
99.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 63 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat in 1 Mai, proximitatea Facultatii de Medicina. Locuinta se afla la parter, intr-un imobil nou cu 4 etaje. Mobilierul a fost adaptat spatiului iar electrocasnicele sunt cele necesare- lcd, combina frigorifica , plita si cuptor incorporate, masina de spalat rufe. Comoditati- centrala termica si aer conditionat. Blocul are utilitati individuale . Loc de parcare privat.
360 EUR
Craiova, Dolj