tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 60 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un apartament situat ultracentral, Universitate, etajul 1/8. Locuinta este personalizata, moderna, renovata si imbunatatita complet.Dispune, printre altele , de aer conditionat si centrala termica.
550 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 78 mp
Art Imobiliare- Aproape de Mall, la 2 minute distanta, complet mobilat si utilat. Asa se prezinta acest apartament de 3 camere decomandate si 2 bai. Locuinta are paturi matrimoniale in dormitoare, deci, oriunde veti alege sa va petreceti noaptea, va fi confortabil. Pretul este accesibil, sub ceea ce propune zona.
340 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 26 m
Art Imobiliare- Spre vanzare teren intravilan , cu toate utilitatile in zona, curent, apa, gaze, ideal constructii industriale, situat pe Drumul Craiova-Caracal, pe partea stanga, stradal, langa EVW HOLDING. Terenul are o deschidere de 26 ml cu o adancime de 192 ml. Nu exista constructii ep teren. Liber de sarcini.
125.000 EUR
Carcea, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj 8
Art Imobiliare- Spre inchiriere garsoniera decomandata, situata la etaj superior in bloc zona Rotonda- Stomatologie. Locuinta este complet mobilata si utilata si dispune de electrocasnice relativ noi. Conditii de cazare foarte bune.
250 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 40 m
Art Imobiliare - Spre vanzare teren intravilan, situat pe centura ce leaga Valea Rosie de Romanesti, stradal.Ca si reper, are latura vestica vecina cu Cimitirul Romanesti iar la nord este Casa Ethos. Terenul are o suprafata de 6753 mp, cu o deschidere de 40 ml si un pret de 44 euro/mp, usor negociabil. Utilitati- toate. Ideal investitie pentru constructie case.
297.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, 90 mp
Art Imobiliare- Am spus sa nu postez acest anunt;sa pastrez locuinta in baza de date si , in caz ca vrea cineva un apartament de lux , sa-l propun pe acesta. Insa, nu. Cand vad pe ce cere lumea sute de mii iar potentialii cumparatori spun ca agentiile maresc artificial pretul, m-am hotarat! Deci: 3 camere, etaj intermediar inferior, Toporasi Residence.Suprafata utila 90 mp, 2 balcoane , 2 bai. Mobilier Mobexpert full. Electrocasnice noi ,inclusiv racitor de vinuri, centrala termica, aer conditionat. Loc de parcare inclus.Pretul e cel solicitat, fara artificii.
150.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 82 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 3 camere decomandate, situat ultracentral, Calea Bucuresti, la 2 minute de Universitate.Locuinta se afla la etajul 1, este complet mobilata si utilata si a fost zugravita de curand.Mobilierul este clasic ,bine intretinut;este format din : 2 canapele si diverse corpuri in living, pat matrimonial si sifonier masiv in dormitorul mare si pat , birou si comoda in dormitorul intermediar; bucataria si baile se prezinta in conditii optime. Sunt disponibile electrocasnice de actualitate, 2 lcd-uri, precum si centrala termica de apartament si aer conditionat. Recomandam.
350 EUR
Craiova, Dolj