tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 42 anunturi
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 5, 45 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! Pentru mai multe detalii apelati va rog numarul de telefon 0787588880! Va multumim!
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat bilateral, 2 camere, etaj 1, 42 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat, avand o suprafata utila de 39 mp si o suprafata totala de 42 mp. Imobilul este situat la etajul 1 al unui bloc format din 4 etaje, este renovat si finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica. Apartamentul este dotat cu rulouri exterioare, separatie de gaz si apa. Pentru mai multe detalii apelati va rog numarul de telefon 0762713884! Va multumim!
51.500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 1, 90 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, toaster, frigider, masina de spalat si tv-LCD. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, aer conditionat si centrala termica. Apartamentul poate fi inchiriat la pretul afisat de 800 euro sau cu toate utilitatile incluse, inclusiv curatenie o data pe saptamana, la pretul de 1200 euro! In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
800 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 3, 120 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere decomandate, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv-LCD. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aparate de aer conditionat in fiecare camera si centrala termica. Blocul este construit dupa anul 2000 si dispune de lift! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
750 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 76 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, nemobilat si neutilat. Imobilul este finisat cu faianta, gresie, tamplarie pvc si este dotat cu apometre, aer conditionat si centrala termica! In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la 0787588880! Va multumim!
240 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 55 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, hota, frigider, cuptor cu microunde, televizor si masina de spalat. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu plita electrica si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, usa metalica si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
300 EUR
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 42 anunturi