tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<1234>>>4 pagini | 73 anunturi
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 276 mp, suprafata teren 607 mp, an constructie 2010
Vila este ultramoderna are toate imbunatirile, gresie, faianta, parchet, termopane QFort, 3 bai 3 dressinguri, foiosor cu gratar.
570.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai
Schimb casă și VILĂ la roșu în Craiova,str Câmpia Islaz cu apartament 3 camere decomandate,etajul 1 plus diferență. Se acceptă și credite ipotecare. TEL:0722197411
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 1 baie, decomandat, 155 mp, suprafata teren 450 mp, an constructie 1920
Casa boiereasca din caramida ,5 camere, suprafata construita 210mp, utila 155mp. Suprafata totala casa+curte 450mp. Deschidere la strada 11,8m. Casa are 2 camari si beci.
170.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 7 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 412 mp
O casa cu tot ce-ti trebuie ! Pentru ca sesizam din ce in ce mai mult nevoia de spatiu,nu numai pentru locuinta ,cat si pentru sediul de firma,birouri,va invitam sa vizitati acest imobil,compus din 7 camere,o bucatarie,o camara,2 bai si un beci.Casa este pozitionata foarte bine,incat permite o utilizare cat mai eficienta a terenului,ramanand loc de gradina,de alei,un foisor generos din lemn si un garaj zidit,ce are placa de beton deasupra.Nimic nu e lasat la voia intamplarii,ci,exploatat la maximum fiecare coltisor.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica pe gaz,exista apa de la retea,dar si de la put,exista canalizare,toate utilitatile necesare pentru a asigura un confort optim.De remarcat in mod placut este asortarea lemnului atat cu interiorul (gresia,faianta,parchetul,usile si mobilierul),cat si cu exteriorul. Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte,asa ca,va invitam si pe dumneavoastra sa va convingeti!
140.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 2 camere, 56 mp, suprafata teren 500 mp
Casa, ieftina Pentru faptul ca este pozitionata chiar la strada principala, in Varvorul de Jos, unde sunt utilitati, constituie o reala investitie si pentru cei ce vor sa intreprinda o afacere, dar si pentru locuit. Pe terenul ce are suprafata de 500mp, se situeaza o casa construita din caramida, compusa din doua camere, hol, bucatarie de vara si acareturi. Este ideala pentru magazin, bar, casa de pariuri, farmacie, etc. Puteti sa interveniti in amenajarea imobilului, asa cum doriti, deoarece este neimbunatatita si nu mai platiti alte costuri, care ar fi fost inutile pentru dumneavoastra. Sunt doar 22 km, pana in Craiova, iar zona cea mai putin poluata din regiunea noastra si este sub pretul pietei .
15.000 EUR
Varvorul de Jos, Dolj
vanzare
Casa , 8 camere, 3 bai, 225 mp, suprafata teren 196 mp, an constructie 2010
Central, Langa Facultatea de Medicina, P+E+M. In zona centrala, dar linistita si cotata f. f. bine, la 5 minute de Facultatea de Medicina si Farmacie, Str. Eroilor, va recomandam un imobil structurat pe parter, etaj si mansarda, construit in 2010, avand o amprenta la sol de 75mp. Putem spune ca este o casa incapatoare (225mp). La parter avem un living, un dormitor, o baie, alaturi o terasa inchisa unde este bucataria mai mult decat spatioasa, iar legatura dintre parter si etaj e realizata de o scara interioara din lemn de mahon. Celelate doua niveluri au fiecare cate un living, doua dormitoare, o baie si cate un balcon. Caldura este asigurata de centrala termica Wiessman de 35 Kw. Pe cei 196mp de teren, cu front stradal de 10 m, alaturi de aceasta casa, sunt amenajate doua foisoare, dintre care unul pentru gratar construit in stil rustic cu toate cele necesare. Deasemenea, curtea este pavata si permite gararea a doua masini. Usor de inteles e faptul ca sunt toate utilitatile, iar potentialul cumparator, e scutit de alte costuri, doar poate, o alta reamenajare .
150.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, decomandat, 200 mp, suprafata teren 300 mp, an constructie 2007
Casa, zona centrala, Ana Ipatescu De interes este acest imobil, avand in vedere locatia, terenul ce are o forma regulata (dreptunghi), deschiderea buna, iar casa este pozitionata in a doua jumatate a terenului, incat permite accesul autoturismului, da posibilitatea de a amenaja o gradina cu flori, sau orice altceva, in spatele casei, ramanand un loc mai intim pentru foisor. Pe cei 300 mp de teren, cu front stradal de 11m, casa ocupa 106mp, construita dupa 2007, din caramida si BCA, structurata pe doua niveluri. Etajul este necompartimentat, neterminat, un alt lucru bun,căci, fiecare are propriul gust, idei in constructii si decorari. Parterul este locuibil, are 4 camere, bucatarie, baie, hol, iar incalzirea e asigurata de centrala termica pe gaz.
127.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 140 mp, suprafata teren 350 mp, an constructie 2019
Vila compusa din P+1,aflata in stadiul de constructie, situata in comuna Albesti , cu o suprafata utila totala de 140 mp. Imobilul este compus la parter din living, bucatarie, baie , camera centralei, terasa, iar la etaj trei dormitoare si o baie. Vila va fi predata la cheie. Imobilul va fi construit din caramida Porotherm(sau BCA in functie de preferinta clientului) cu acoperis din tabla marca BILKA. Ca utilitati : curent electric si apa de la retea. Toate instalatiile vor fi trase, inclusiv instalatia termica cu tot cu calorifere, in afara de centrala (acestea vor fi achizitionate de catre cumparator in functie de preferinta: pe lemne, peleti, electrice). Termenul de finalizare este de aproximativ trei-patru luni de la incheierea unui precontract insotit de un avans. Pentru gresie, faianta, parchet bugetul oferit de catre constructor este de 45 lei/mp, usi de interior 500 lei / buc, iar pentru baie este de 1500 lei (cada, wc, chiuveta).Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon afisat in anunt.
80.000 EUR
Albesti, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 80 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 1965
casa la sol in bariera valcii.casa are 3 camere,baie,bucatarie+bucatarie de vara.costructia este din caramida+bca+izolatie si acoperita cu tabla,incalzirea se face cu centrala pe gaze,in curte are un garaj cu intrare din strada,constructia se prezinta foarte bine.are toate utilitatile,terenul este in suprafata de 500mp si deschidere de 15m.
75.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<1234>>>4 pagini | 73 anunturi