Imobil: de tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii private
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
vanzare
Casa , 7 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 412 mp
O casa cu tot ce-ti trebuie ! Pentru ca sesizam din ce in ce mai mult nevoia de spatiu,nu numai pentru locuinta ,cat si pentru sediul de firma,birouri,va invitam sa vizitati acest imobil,compus din 7 camere,o bucatarie,o camara,2 bai si un beci.Casa este pozitionata foarte bine,incat permite o utilizare cat mai eficienta a terenului,ramanand loc de gradina,de alei,un foisor generos din lemn si un garaj zidit,ce are placa de beton deasupra.Nimic nu e lasat la voia intamplarii,ci,exploatat la maximum fiecare coltisor.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica pe gaz,exista apa de la retea,dar si de la put,exista canalizare,toate utilitatile necesare pentru a asigura un confort optim.De remarcat in mod placut este asortarea lemnului atat cu interiorul (gresia,faianta,parchetul,usile si mobilierul),cat si cu exteriorul. Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte,asa ca,va invitam si pe dumneavoastra sa va convingeti!
140.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat trilateral, 4 camere, etaj 8, 85 mp
4 camere decomandate,centrala termica,Lapus ,Mall Cu o vedere splendida asupra Craiovei,in ansamblu,va recomandam un apartament compus din 4 camere decomandate,trilateral,in Lapus vis-a-vis de Mall,cu orientare E-S-V. Fiind construit pe cadre,se poate reamenaja asa cum doriti,spatiul permite.Blocul este construit dupa 1985 ,este stradal,are lift nou si 8 niveluri.Dotat cu centrala termica,2 AC-uri,tocarie exterioara din PVC cu geam termopan,cu rulouri exterioare,are 2 bai spatioase si 3 balcoane.Se poate vinde si mobilat la 7400 Euro. .
65.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj demisol, 83 mp
Ultracentral,Teatrul National,ideal pentru firme Recomandam acest imobil pentru cabinete,birouri,deoarece are un vad atat pietonal,cat si auto foarte bun,poate fi usor de reperat si are locuri de parcare in spatele blocului,bloc construit inainte de 1977 ,insa lucrat destul de bine avand pereti dubli de caramida .Sunt multe alte firme ce au locatie acolo,deci,putem spune, ca ,pana la formarea vadului va puteti ajuta de reperul lor.Apartamentul este spatios,are 83 mp,este amplasat la demisol inalt si este compus din sufragerie,doua dormitoare,o bucatarie si o baie destul de incapatoare .Este o locatie calduroasa iarna si racoroasa vara.Incalzirea se realizeaza prin centrala termica cu instalatie de Cupru.Dispune de gresie,faianta,parchet,tamplarie exterioara din PVC si tocarie interioara din lemn.
78.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, semidecomandat, 70 mp, suprafata teren 283 mp, an constructie 1960
Zona centrala, Facultatea de Medicina si Farmacie. Pentru cei interesati in mod special de zona, o zona exclusivista, cu pretentii, aproape de centrul orasului, de Facultatea de Medicina si Farmacie, de Spitalul Judetean si de cele mai importante institutii, Euroimobiliare va recomanda spre achizitie un imobil ce are 283mp teren, cu front stradal de 20m, iar casa construita din caramida din 1960, ocupa 96mp la sol. Structurata doar pe parter , e compusa din trei camere, 2 holuri, bucatarie si baie. Incalzirea se face cu sobe de teracota, pe gaze, fara alte imbunatatiri. Este asa de bine pozitionata, incat puteti sa va creati un confort de vis, unde sa aveti linistea pe care oricine si-o doreste cand se retrage de la serviciu, de la treburile cotidiene.
150.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
, 65 mp
Salon de infrumusetare, complet utilat lux, ultracentral Va recomandam spre inchiriere un salon utilat lux, in zona ultracentrala. Pretul este foarte mic, avand in vedere locatia, confortul (inclusiv mobilierul si toata aparatura), utilitatile fiind incluse. Spatiul este dotat cu centrala termica, AC, televizor, ca atare, va puteti aseza la lucru imediat, fara eforturi suplimentare.
800 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 11, 54 mp
Decomandat, cel mai ieftin, semimobilat, Dezrobirii. Putem spune ca este intr-adevar un apartament, vandabil, doarece este sub pretul pietei, intr-o zona foarte buna (Dezrobirii, aproape de Piata Centrala), compus din doua camere decomandate , cu suprafata de 54 mp. Pozitionat pe sud, este luminos si beneficiaza de o priveliste frumoasa de care puteti sa va bucurati, de la etajul 11. Hidroizolatia este recent facuta, fara probleme, iar uscatoria si casa liftului sunt deasupra. Un alt atuu, il mai constituie si faptul ca este renovat complet (cu marmura, piatra naturala, obiecte sanitare, tocarie interioara- exterioara, totul schimbat, nou), semimobilat si nelocuit, asa incat, se poate ocupa imediat dupa incheierea actului de vanzare- cumparare.
45.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 2 camere, 56 mp, suprafata teren 500 mp
Casa, ieftina Pentru faptul ca este pozitionata chiar la strada principala, in Varvorul de Jos, unde sunt utilitati, constituie o reala investitie si pentru cei ce vor sa intreprinda o afacere, dar si pentru locuit. Pe terenul ce are suprafata de 500mp, se situeaza o casa construita din caramida, compusa din doua camere, hol, bucatarie de vara si acareturi. Este ideala pentru magazin, bar, casa de pariuri, farmacie, etc. Puteti sa interveniti in amenajarea imobilului, asa cum doriti, deoarece este neimbunatatita si nu mai platiti alte costuri, care ar fi fost inutile pentru dumneavoastra. Sunt doar 22 km, pana in Craiova, iar zona cea mai putin poluata din regiunea noastra si este sub pretul pietei .
16.000 EUR
Varvorul de Jos, Dolj
vanzare
Apartament , 3 camere, etaj parter, 85 mp
Central, aproape de Colegiul Fratii Buzesti, centrala termica, mobilat si utilat. Cu totii ne dorim o locuinta buna, chiar foarte buna, care sa fie in centru" , langa scoli bune, sau facultati, cu parcare privata si dotari de actualitate. Nu-i asa? Inchiputi-va ca deja ati gasit-o ! Amplasat in zona buna, la Ciuperca, destul de aproape de Colegiul Fratii Buzesti, de Catedrala, de centrul orasului, va recomandam un apartament , la cheie, mobilat si utilat complet. Blocul este construit in 2015, din BCA tip Ytong, izolat exterior, cu parcare privata si multe alte facilitati. Compus din trei camere, bucatarie, doua bai si un balcon de 7mp cu iesiri din living si din dormitorul mare, beneficiaza de centrala termica, AC,de finisaje moderne, asigura un confort placut, asa cum numim "acasa". Si pentru cei ce vor sa investeasca este un punct forte, deoarece chiria este de 400 Euro/luna.
95.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 4, 71 mp
Locatie excelenta, locuinta primitoare. Vorbim de o zona frumoasa, bine "dotata" , incepand de la gradinite, scoli, licee, institutii (bancare, policlinici, politie, unitati militare, C.A.S -ul), pana la magazine si pieti, cu populatie civilizata,dar si aproape de centrul orasului si de aceea, va recomandam un apartament tare frumos, compus din trei camere decomandate, cu doua grupuri sanitare. Este o locuinta primitoare, beneficiind de gresie, faianta (in culori placute si bine asortate), de parchet, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, rulouri exterioare (ideale atat pentru protectie, cat si pentru confort, vederea fiind pe Vest), tocarie interioara si obiecte sanitare schimbate,AC, intr-un bloc construit dupa anii 1980, in aproprierea Simplonului si a Policlinicii de Stomatologie din Brazda. Blocul este anvelopat, are hidoizolatie, fara probleme de infiltratii, cu o scara foarte curata, cu conducte de gaze existente pana la etajul 4 si locuri de parcare. Apartamentul se vinde partial mobilat.
75.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 8 camere, 3 bai, 225 mp, suprafata teren 196 mp, an constructie 2010
Central, Langa Facultatea de Medicina, P+E+M. In zona centrala, dar linistita si cotata f. f. bine, la 5 minute de Facultatea de Medicina si Farmacie, Str. Eroilor, va recomandam un imobil structurat pe parter, etaj si mansarda, construit in 2010, avand o amprenta la sol de 75mp. Putem spune ca este o casa incapatoare (225mp). La parter avem un living, un dormitor, o baie, alaturi o terasa inchisa unde este bucataria mai mult decat spatioasa, iar legatura dintre parter si etaj e realizata de o scara interioara din lemn de mahon. Celelate doua niveluri au fiecare cate un living, doua dormitoare, o baie si cate un balcon. Caldura este asigurata de centrala termica Wiessman de 35 Kw. Pe cei 196mp de teren, cu front stradal de 10 m, alaturi de aceasta casa, sunt amenajate doua foisoare, dintre care unul pentru gratar construit in stil rustic cu toate cele necesare. Deasemenea, curtea este pavata si permite gararea a doua masini. Usor de inteles e faptul ca sunt toate utilitatile, iar potentialul cumparator, e scutit de alte costuri, doar poate, o alta reamenajare .
150.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 100 mp
Ultracentral, langa Univiersitate, etajul 1, centrala termica. Ultracentral, in aproprierea Universitatii, recomandam atat pentru locuinta, cat si pentru birouri, un apartament compus din trei camere decomandate, cu o terasa foarte spatioasa, situate la etajul 1, stradal. Dispune de centrala termica, tamplarie din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si bucataria este echipata. Nemobilat.
450 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, decomandat, 200 mp, suprafata teren 300 mp, an constructie 2007
140.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 36 mp
Ultracentral, stradal, pretabil firma. Datorita faptului ca este pozitionat foarte bine,langa Hotel Ramada, cu repere accesibile, la parter de bloc, este ideal pentru birou de avocatura (fiind in apropriere de Judecatoria Craiova, Tribunalul Dolj si Curtea de Apel), pentru sediul unei firme, chiar si cabinet medical , dar, de ce nu, poate fi considerat confortabil si util si pentru o locuinta cocheta si primitoare. Beneficiind de centrala termica, AC, gresie,faianta, parchet, tamplarie exterioara de calitate, obiectele sanitare schimbate, peretii sunt decorati cu stucco, poate fi achizitionat rapid si locuibil totodata, deoarece e liber. Locuri de parcare exista atat in fata blocului, cat si in spatele acestuia.
55.000 EUR
Craiova, Dolj