tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 70 mp
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , circular bilateral, 3 camere, etaj 8, 90 mp
490 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 3, 75 mp
Apartament mobilat si utilat:aragaz,hota,combina frigorifica,televizor,masina de spalat,centrala termica.In dormitoare sunt paturi duble cu saltea,in sufragerie coltar extensibil.Conditie pentru inchiriere:prima luna anticipat+o luna garantie+comision agentie 50% din prima chirie.
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 10, 70 mp
280 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 3 camere, etaj 5, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 100 mp
Ultracentral, langa Univiersitate, etajul 1, centrala termica. Ultracentral, in aproprierea Universitatii, recomandam atat pentru locuinta, cat si pentru birouri, un apartament compus din trei camere decomandate, cu o terasa foarte spatioasa, situate la etajul 1, stradal. Dispune de centrala termica, tamplarie din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si bucataria este echipata. Nemobilat.
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 5, 70 mp
Inchiriez apartament 3 camere decomandate, Craiovita Noua-zona Orizont, et, 5/10, mobilat si utilat complet, termopan, parchet, TV, aragaz, frigider, CT, usa metalica
300 EUR
Craiova, Dolj