tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 33 anunturi
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 4, 40 mp
Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
300 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , comandat , 2 camere, etaj parter, 55 mp
Apartamentul va fi disponibil incepand cu 01 august 2019. Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
400 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 45 mp
Agentia imobiliara - Am o casa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 69 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat rufe, masina de spalat vase si televizor in ambele camere. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica prin condensare. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 4, 55 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, televizor si masina de spalat. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat, centrala termica si rulouri exterioare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat modern si utilat cu plita, cuptor, hota, frigider, televizor, masina de spalat rufe si masina de spalat vase. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica, (aer conditionat se poate monta daca se doreste). Imobilul se afla la parterul unui bloc nou construit, care dispune de supraveghere video si parcare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
370 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 50 mp
280 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 45 mp
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 65 mp
700 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 40 mp
200 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, 50 mp
Oferim spre inchiriere apartament deosebit ideal -- familie tanara
250 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 33 anunturi